Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Syndra vs Ezreal

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Syndra, Ezreal

Zależy mi na: dobrym dmg, dobrej wytrzymałości

Dodatkowe informacje: prosze o plusy i minusy do owych postaci

Opublikowano

trzeba zrobic osobny temat ktory bedzie przyczepiony i opisze typy postaci. obie postacie sa carry wiec o wytrzymalosci mozna tylko pomarzyc ;p syndra jest ap carry a ezreal ad (po nerfie robienie go pod ap ma mniejszy sens) wiec raczej ich nie porownasz. powiem tylko ze ezreal jest jednym z silniejszy ad carry. syndra gralem tylko na pbe i mi jak i innym gracza slaba nia sie gralo nie wiem czy to przez slabe opanowanie postaci czy cos ale ja osobiscie jej nie kupie ;p bierz ez'a jezeli chcesz ktoregos z tych 2

Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

Kup Ezreala, Syndra aktualnie bije 10x mniejszy dmg od innych Ap Carry i jeśli nie dostanie buffa to będzie prawdopodobnie najbardziej useless postacią w tej grze.

Opublikowano

Kupilem Syndre - zaryzykowałem...

Po opanowaniu jest turbo maszyną do zabijania - kwestia wprawy (coś jak z Orianną). Przy niej Ezreal to pikuś. Jak opanujesz Combo, przeciwnicy schodzą z tego świata w ciągu sekundy. Jak narazie sądzie że jej ulti jest za bardzo OP :D ale po nerfie i tak będzie dobra. Co najważniejsze jest ciekawa i gra nią sprawa przyjemność.

+dobry ganker

+dobry sustain

+dobry farmer

+fajny AoE stun

-trudna do ogarnięcia

-brak escape mechanism

-manożerna

Zdecydowanie polecam Syndre.

Opublikowano

Polecam kupić Ezreala.

Dobry harras przeciwnika, dobry ad carry, system escape, globalny ulti.

Z syndrą się wstrzymaj bo i tak pewnie czekają ją nerfy a za 2 tygodnie będzie w rotacji.

League of Legends

Opublikowano

Porównujesz 2 różne pozycje -.-'' nie lubie takich porównań wstrzymaj się z syndrą na pewno cos w niej zmienią za patch góra 2 na razie kup ezia

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Syndra napewno będzie mega mocna do nerfa potem zobaczymy wszystko od Riotu zależy jak mocny będzie nerf dlatego polecam eza a potem zobaczysz jak syndra będzie darmowa najwyżej na nią uzbierasz ;)

Opublikowano

Jak narazie syndry nie warto brać. Lepiej poczekać ten miesiąc i zobaczyć co RIOT będzie w niej zmieniać.

A jest jest przyjemną postacią i lepiej weź właśnie jego.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

z kupieniem syndry najlepiej sie wstrzymac - za 2 tygodnie bedzie w rotacji , a i tak czekaja ja nerfy.

Tak jak napisal up ezreal to świetny ad carry wiec kupuj

Polecam kupić Ezreala.

Dobry harras przeciwnika, dobry ad carry, system escape, globalny ulti. <----------- Na jaki ch*j piszesz to samo co 2 posty wcześniej ?

Z syndrą się wstrzymaj bo i tak pewnie czekają ją nerfy a za 2 tygodnie będzie w rotacji.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Ja tam kupiłem Syndrę i nie narzekam, na rankedzie wrogiego blue przeniosłem daleko, a wrogim junglerem był amumu, a amumu bez many nie pojungluje.

Polecam Ci syndrę, sam widok tej postaci, przeraża, a umiejętności jeszcze bardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...