Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za multikonto

Ramzesso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak zmienię ip każde konto będzie na innym proxy to nie mogą się doczepić?

Zmiana IP czasami pomaga, lecz łatwo wykryć. Czasami wejdziesz z tego innego IP na swoje konto i po sprawie.

Najlepiej to konto załóż na innym e-mailu i poproś znajomego aby on się logował czasami na konto.

Opublikowano

Mi chodzi tylko o początek nowego świata. Tworzę z 20 kont i loguje się nimi, wybieram jedno z najlepszym położeniem i na nim tylko gram reszta nawet sie nie rozwija tylko jesli one sa z jednego ip mogę załapać bana a nie chciałbym tego. Już miałem taką sytuację i nie chce żeby się powtórzyła dlatego właśnie chcę dowiedzieć się jak oni sprawdzają te multikonta ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Specjalista
Opublikowano

z proxy każdy może korzystać, możesz wykupić jakiśserwer z róznymi IP i wtedy przez nie przekierowywać sięna plemiona.pl

Chyba że znajdziesz gdzieś cośco obsługuje protokuł IPV6

wtedy twoje ip wygląda nawet tak 3ffe:ffff:0:2f3b:02aa:00ff:fe

Opublikowano

z proxy każdy może korzystać, możesz wykupić jakiśserwer z róznymi IP i wtedy przez nie przekierowywać sięna plemiona.pl

Chyba że znajdziesz gdzieś cośco obsługuje protokuł IPV6

wtedy twoje ip wygląda nawet tak 3ffe:ffff:0:2f3b:02aa:00ff:fe

Dojebałeś z tym ip jak wygląda :D

Co do tematu tu po prostu graj na dwóch konta tylko to im zgłoś na forum ;x

1000093817-removebg-preview-1.png

Specjalista
Opublikowano

Dojebałeś z tym ip jak wygląda :D

Co do tematu tu po prostu graj na dwóch konta tylko to im zgłoś na forum ;x

Tak w 100% nie wygląda, ale zawiera składnie 0-9, a-z ;)

A ja dałem przykład sieci lokalnej ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi chodzi tylko o początek nowego świata. Tworzę z 20 kont i loguje się nimi, wybieram jedno z najlepszym położeniem i na nim tylko gram reszta nawet sie nie rozwija tylko jesli one sa z jednego ip mogę załapać bana a nie chciałbym tego. Już miałem taką sytuację i nie chce żeby się powtórzyła dlatego właśnie chcę dowiedzieć się jak oni sprawdzają te multikonta ;)

Nie dostaniesz. Jeżeli będziesz się logował więcej jak 4 razy tygodniowo na tamte konta to wtedy dostaniesz bana.

I mam radę dla tych którzy mają multi:

nie piszcie ticketów do supportu.

jak napiszesz to Cię sprawdzają i wtedy mogą to wykryć.

Kumpel na którego konto raz na jakiś czas wbijałem zgłosił "czitera" który wysłał 4 ataki w ciągu sekundy... japierdole. przez tą niewiedze dostałe bana na 5 dni.

Kurwa, podczas pisania tego postu dostałem zajebisty skurcz nogi że przez 5 minut musiałem noge w górze trzymać

Opublikowano

mają o każdym graczu dane w bazie sql

porównują ip z czasem logowania, oraz nickami graczy i sprawdzają czy dana sytuacja się powtarza. Normalnie jak nie jesteś jednym z najlepszych na serwie, to raczej Cię nie wykryją, pewnie ktoś zgłosił Cię do sprawdzenia.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...