Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Maxymalna zwiecha kompa :O.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem już ten temat patrzyłem na inne ale nic nie pomogło a mój problem wygląda tak gram w BFP4F/BF:H z 40 min i w piździet mi kompa zawiesza....reinstalowałem pb, aktualizowałem go, reinstalowałem gre, czyścyiłem ccleanerem, zaaktualizowałem sterowniki do mojej karty na najnowsze i nic.... czy całkowite oczyszczenie dysku coś pomoże? nowy windows i oczyszczenie dysku do stanu ze sklepu.

Opublikowano

Możliwe,że format pomoże o ile będziesz uważał jaki staff będziesz wgrywał.

Ja chciałem postawić na większe bezpieczeństwo typu szyfrowania systemu na maxa i niestety,ale łapałem zwiechy nie ważne jakie detale ustawiałem i tak po jakimś czasie trzeba było restart tyle,że ja już wiedziałem co jest nie tak bo wcześniej bf mi działał bez problemu,a po zabezpieczeniach już były zwiechy,więc łatwo mi było już ustalić co i jak.I u ciebie coś musi się gryźć z punkbusterem.Przy czystym systemie masz duże szanse,że tego typu zawiech się pozbędzie o ile będziesz uważał co będziesz wgrywał bo możesz wgrać jakiś progs i znów możesz mieć to samo.

Opublikowano

Prześledziłem większość postów na bfp4f i większości ludzie pisali,a nawet przyznawali,że te owe problemy pojawiają się na nie oryginalnych systemach i też coś pisali związane z usuwaniem/przywracaniem Wat.

Jeszcze też pisali,że pomogło zainstalowanie driver pack solution i wtedy ten progs automatycznie dociągnał stery i w trzech przypadkach akurat podziałało.

A w pozostałości pisali aby zakupić system albo zgłosić się do supportu Microsoft z prośbą o pomoc.

Wklejam także cytat.wypowiedzi osoby z Teamu:

The game freezes are a very well-known issue with non-legit Windows versions (and the cracks used to make it "useable"). Go buy a valid Windows license and your problem will solve itself tongue.gif

If not, you can come back when you have a genuine Windows license

Opublikowano

Dokładniej jeśli nie chcesz czekać to możesz zainstalować " driver pack solution" ale wątpie,że Ci to pomoże najlepiej jak poczekasz jak otrzymam wskazówki od jednego gościa z Us :P o ile mi odpisze bo on to jakoś rozwiązał.

Ps.Przed chwilą właśnie napisałem do niego wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...