Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cs (trudno wyjasnic...)

MruuuuCzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

codziennie grajac w cs'a na 2 dzien nie moge chodzic, pisac strzelac i praktycznie nic, musze jeszcze raz instalowac itd... pomoze ktos co robic?

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Znajdź config.cfg w głównym folderze z grą, potem usuń go i wejdź do gry, wyjdź z gry i kliknij PPM na config.cfg - > właściwości -> tylko do odczytu -> OK.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

A ok, a mam pytanie. Skad pomysl na takie cos? doswiadczyles czegos takiego czy co?

ed nic nie pomogles, teraz nie moge uzywac f1 do f12 i klawiszy ..

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Klawisze od f1 do f12 domyślnie w cs'ie nie działają ;) Musisz je sobie zbindować. Co do twojego problemu, to usunięcie cfg powinno pomóc... Może najpierw usuń config.cfg, wejdź do gry, poustawiaj wszystko tak jak chcesz (nick, bindy itp) i dopiero później zmień cfg na tylko do odczytu. 100% wina leży po stronie serwera, na którym grasz. Po prostu dodaje ci jakieś śmieci do cfg.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ja doświadczyłem wejdz w options>keyboard i zobacz czy coś masz ogólnie tam jeśli nie wciśnij use deautful czy jak tam i zmień nick itd jak już wciśnij apply

mi pomogło

175391455323056340908.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...