Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

50 kodów bonusowych do wykorzystania! Prezęt na zakończenie lata!

IchLiebieMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich graczy World Of Tanks. Przed wami 50dni emocji! Co 24h w tym temacie będą dodawane kody bonusowe z okazji zakończenia lata! Co 24h przez 50 dni pojawi się kod bonusowy!

Co nam daje taki kod bonusowy?

-500złota

-Konto premium 24h

-25.000 Kredytów

Kody będą dodawane co 24h.

Uwaga! Mamy 25 kodów bonusowych które dają:

- 2.000złota

- 7 dni konta premium

-100.000 Kredytów!

Aby otrzymać kod należy podać:

-Nick z gry

- Imię

- Dlaczego akurat tobie mamy podać ten kodzik ? :)

Z godnie z umową udostępniamy pierwszy kod bonusowy!!

PRBXB226R-CY3D-5D7W

Uwaga! Kod jest jednorazowy!

Życzmy miłej gry

:)

ps: w nazwie tematu jest błąd. Zamiast "prezęt" powinno być "Prezent"

Opublikowano

taa i all co aktywowali dostaną bany !

Bany? Z jakiej niby przyczyny? Radzę zacząć używać Mózgu. Kody bonusowe są dodawane co 24h. Można sobie wylosować lepszy kod , ale trzeba podanie złożyć a to nie boli :) Widać jesteś przemęczony. Moja rada dla Ciebie: Odpocznij od komputera bo Ci się mózg grzeje i zaczynasz pierdolić głupoty.
Opublikowano

Boże kochany, kody na zakończenie lata, po jednym przez 50 dni ? Śmiech na sali. Czyżby powrót i dalsze próby odegrania się za własną głupotę ? Bo ja widzę tu jakiś idiotyzm. Zapewne kolejny raz pan cośtam Deutsch. Znowu niemiecki nick, ten sam sposób, czyli zabawa w rozdawanie kodów. Dodatkowo gdybyś rejestrował się po to, aby robić taką akcję to nazwa byłaby raczej związana z grą ewentualnie czymś innym niż Metin, ponieważ rejestracja odbyła 9 września, czyli raczej po to, aby dać kody.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Nick z gry: KoXGrzes44

Imie: Grzegorz

Dlaczego mi? ponieważ chciałbym szybko zdobyć jakiś lepszy czołg :) pozdrawiam

Proszę :)PRBXNWGU3-8F24-DY9Z

NA PW KODY BĘDĄ WYSYŁANE OD JUTRA. (DOTYCZY PODAŃ)

Boże kochany, kody na zakończenie lata, po jednym przez 50 dni ? Śmiech na sali. Czyżby powrót i dalsze próby odegrania się za własną głupotę ? Bo ja widzę tu jakiś idiotyzm. Zapewne kolejny raz pan cośtam Deutsch. Znowu niemiecki nick, ten sam sposób, czyli zabawa w rozdawanie kodów.

Nie to nie. Nikt Ci nie kazuje używać kodów.
Opublikowano

Jeżeli to nie fake, podaj stronę albo coś w tym stylu, ponieważ pojedyńcza osoba raczej nie zdobyła by 50 kodów, raczej jakaś organizacja czy coś. Dodatkowo podałeś Grzesiowi kod publicznie, a jak odpisze, że nie działa twoja odpowiedź będzie taka, że już ktoś wykorzystał. Potem jutro na pw będzie gadka, że jakieś problemy są.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Nick: rewolution

Imię: Marcin

Dlaczego mi: Ponieważ w moim posiadaniu ten kod napewno zostanie wykorzystany na 101%

W razie gdybym miał na tyle szcześcia i trafił kod to bardzo prosze o przesłanie go na pw POZDRAWIAM

Opublikowano

@Offtop

Ludzie, czy naprawdę jesteście tacy naiwni że wierzycie w kolejną gadkę o rozdawaniu kodów?. Pełno było takich tematów na tym forum, ludzie się nabierali, pisali komenty, dawali "lajki" a na koniec autor pisał np.,,Proszę wysłać sms na numer .... , a otrzymacie kod bonusowy. To jest jedno wielkie oszustwo, zapewne przez tego samego autora co przedtem. Jeżeli nie to proszę to jakoś udowodnić.

Opublikowano

Wierzyć mi się nie chce, te same osoby co wtedy dały się zrobić w konia. Ludzie, on wam nic nie da. Zresztą róbcie jak chcecie, bynajmniej później będzie coś zabawnego się dziać, dodatkowo autor na koniec napisze jakiś śmieszny tekst ;D

Dla ciekawskich:

Jakiś czas temu, był sobie kolega, który chciał zabłysnąć na forum, niestety kopiował poradniki bez podania autora, nawet je sobie przypisywał. Jak brał się za napisanie czegoś samemu, zawierało to pełno bzdur. Tak więc został surowo potraktowany przez społeczność forum, chciał się zemścić, pisząc, że ma kody do rozdania. 1. razem mu się udało nabrać wszystkich, potem za 2. próba została udaremniona. Teraz, po dłuższym czasie pewnie myśli, że już nikt tego nie pamięta i ponawia swoją zabawę.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Zrobimy tak drogi przyjacielu, zamknę ten temat, a ty musisz mi wysłać jeden DZIAŁAJĄCY kod. Jeśli kod zadziała to wtedy możesz rozdać te kody, a jeśli nie, no cóż czeka cie kara :)

Jeśli teraz przyznasz, że to zwykły fake to unikniesz konsekwencji :) Pisz na PW

@Edit

User nie odezwał się, więc witamy w koszu :)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...