Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osob kreatywnych .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam osob ktorzy chcieli by sie podjac edytowanie jakiegos silnika najlepiej plemiona, travian lub cos podobnego do tego . Oczywiscie edytowac nie musicie osoby chetna moga wszystko napisac od nowa . Mam duzo pomysłow na początek aby od czegos zaczac chcialbym stworzyc bardzo rozbudowana strategie cos jak plemiona,travian wiec dlatego podaje przyklad tych silnikow . Osoby chętne prosze pisac na email [email protected] .

Oferuje :

- domene

- serwer dedykowany

- grafike

Idealna osoba powinna:

- Miec duzo czasu wolnego

- znac w stopniu zaawansowanym języki programowania m.in .php tak aby poradzic sobie w pisaniu lub edytowaniu skryptów

- kreatywna,slowna i z dysciplinowana

Mile widziani są rownież graficy,webmasterzy .

Reszte dowie się ten kto napisze . Zapraszam wszystkich chętnych .

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Opublikowano

Ja moge być w zespole ale musisz znalezc kilka osob i tylko i wylacznie interesuje mnie gra pisany od 0

Opublikowano

Okej to czekamy na więcej osób :) .

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Opublikowano

W takim razię pisac do mnie na gg 43552744 . W treści wiadomości napiszcie co potraficie zrobić i ile czasu możecie poswiecić na projekt gry w ciągu dnia/tygodnia . Zapraszam wszystkich chętnych .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...