Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dobry mider za 6300 IP

HubiBubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Diana vs Brand vs Victor

Zależy mi na: Mobilności, dużym dmg oraz mocnym late

Dodatkowe informacje:Moim obecnym mainem jest Fizz, którego ubóstwiam i koszę nim mida. Chciałbym coś równie dobrego oraz abym w ostateczności nieraz mógł iść nie tylko na mida. Proszę o podanie + i - postaci.

Opublikowano

Victor jest bardzo dobry.

Miażdżący dmg już od samego początku.

Diana dostała znaczącego nerfa więc nie polecam jej brać.

Brand ma dobry dmg, ulti świetne do tf.

League of Legends

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się diana. Grałem nią i była super ale boję się trochę że po tym nerfie nie jest opłacalna. Brand jest ok ale jego ulti mi się średnio podoba, a victor jest ok tylko trzeba laserem trafiać;p jakieś +/- i ew rady ? ;p

Opublikowano

laserem victora czasem rzeczywiscie ciezko walic, ale postac jest ogolnie bardzo fajna i na mida idealna. bierz go

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

dla mnie najepszy mider to Ryze ale za 6300 to raczej Brand, jeszcze

jest Viktor, z tego co widze to jest nie doceniany bo od roku grania nie widze żeby ktoś nim grał, ja go

właśnie kupiłem i jest świetny. Laserem łatwo się celuje a ulta to ma najlepszego raczej ; d

League Of Legends !

Opublikowano

a jeszcze jakieś opinie o dianie ?

Diana po nerfie już straciła swoją moc, nie polecam Ci jej brać.

League of Legends

Opublikowano

Właśnie, że Diana dalej jest super silna... Ten nerf prawie nic nie zmienił, dalej jest zabójcza na midzie, łatwy harras, dojście, małe cd.

Viktor też jest dobry, laser ma strasznie duże dmg, ulti przyjemne, ale wymaga troche techniki

Opublikowano

Właśnie, że Diana dalej jest super silna... Ten nerf prawie nic nie zmienił, dalej jest zabójcza na midzie, łatwy harras, dojście, małe cd.

Viktor też jest dobry, laser ma strasznie duże dmg, ulti przyjemne, ale wymaga troche techniki

nie ogarniam was . Laserkiem bardzo latwo trafic + mozesz go uzyc podczas stuna . Naprawde ma zabojcze combo a zeby viktor przegral mida - mi sie to nie zdarza .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie ogarniam was . Laserkiem bardzo latwo trafic + mozesz go uzyc podczas stuna . Naprawde ma zabojcze combo a zeby viktor przegral mida - mi sie to nie zdarza .

Niektórym się łatwo gra każdą postacią, jak dla mnie żeby dobrze grać Viktorem trzeba pograć kilka meczy

Opublikowano

Za 6300 IP najlepszym championem będzie Ahri :

- Dobry haras z Q,

- charm,

- Dobra mobilność dzięki ulti.

Opublikowano

Każdy tak Viktora chwali, a nikt nie ma^^

Ja gram Viktorem ładnych kilka miesięcy. Red Hex i kosisz ;) Polecam Viktora.

Diane też mam nawet spx, ale nie w moim stylu.

Brand Pro ulti :)

Jak kolega wyżej napisał ulti w tf i nawet pentakilla nim zdobędziesz :) + laser który podpala <3

Opublikowano

Ja z tych które podałeś bym brał Brand'a E+Q=stun i wtedy W + 25% wiecej dmg bo ma ignite'a z passiv'a oczywiscie możesz dać ignite'a + ult wtedy 100% dead

oraz jeszcze bym ci polecił Swain'a gdy podłapie pare killi( nie jest to trudne) mozesz spokojnie 1v2/1v3 wyskoczyc i wygrasz ulti miażdży <333

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

Viktor ewentualnie Cassiopeia.

Jeśli odpowiednio trafisz ultem w tf to już go wygrywacie. Wspaniała postać na mida.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ja Ci polecam Diane. Nadal jest to machina do zabijania. Ma świetny burst, ogromną mobilność, spam ze skilli i przeciwnika nie ma. Jej Q fajne nęka wrogów :)

Opublikowano

Każdy tak Viktora chwali, a nikt nie ma^^

Ja gram Viktorem ładnych kilka miesięcy. Red Hex i kosisz ;) Polecam Viktora.

Diane też mam nawet spx, ale nie w moim stylu.

Brand Pro ulti :)

Jak kolega wyżej napisał ulti w tf i nawet pentakilla nim zdobędziesz :) + laser który podpala <3

ja tam wole blue hex - zajebisty range z w . Dianka bez feeda wiele nie zrobi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja osobiście posiadam Brand'a i Viktor'a i polecam obydwie postacie. Zarówno Brand jak i Viktor mają dużego bursta. Ja na Twoim miejscu bym brał ich obydwóch no ale jak masz wybrać jednego to:

Brand:

Pasyv - Darmowy ignite

Q - Dmg + stun

W - Dmg +ignite + 25% więcej dmg gdy przeciwnik jest podpalony

E - Dmg + ignite

R - Dmg + odbija się od 5 celów, świetny ult do TF'ów

Połączenie W+E na np. minionach daje także Aoe dmg od E

W+Q = Stun

Gdy przeciwnik jest podpalony nasz ult leci szybciej

Combo E+W+Q+R zabija każdego AD carry, ogólnie Brand ma strasznego bursta w early, mid i late game

Esapce mechanizm niby jakiś ma ale to trzeba trafić z W+Q jak się ucieka ;]

Viktor

Pasyv ( Zapomniałem jaki miał o.O )

Q - Niski CD, Dmg + shield

W - Stun + Slow minus to duży CD nawet na 5

E - Aoe dmg + mini ignite gdy mamy ulepszony ten podstawowy item + 30% dmg z lasera

R - Aoe Dmg + silence, świetny ult do TF, ów

Ogólnie Viktor ma bardzo duży skilii Aoe co czyni go dobrym pickiem do TF'ów, tak samo Brand

Escape tak samo jak Brand tylko trochę lepsze, wystarczy za sobą postawić W i tyle

To chyba tyle, jak mi się coś przypomni to dopiszę

E6c9g1v.gif

Opublikowano

upa sprostuje tylko, że combo Branda rzuca się E+Q+W+R A nie E+W+Q+R bo jak trafisz stunem to na 100% trafisz z W :)

Opublikowano

Pasyw Vika to 3ap co 1lv + hexo rdzeń. Do wyboru :) ma 3 rodzaje ulepszeń każdy wzmacnia innego skilla :)

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...