Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya Aurora

Nifheldin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakiś czas temu rozpoczęliśmy prace nad polskim serverem Shaiya o nazwie "Aurora".

Obecnie server jest w fazie prób. Nie znamy dokładnej daty otwarcia servera, ale są beta testy.

Potrzebujemy pomocy grafika komputerowego.

Możecie nas znaleźć pod : http://shaiyaaurora.dbv.pl/news.php

Lub pod numerem gg;

[ADM]Light -

[GM]E.R.R.O.R-

[GM]Bochen-

2ls9p3p.jpgxu1vo.jpg

2nuoftd.jpg

Opublikowano

pod exspa czy pvp on ? najlepiej jak to pół i to pół ale nie zeby bylo do wybory lvl xD

Dowoland na stronie nie działa ;d

xxx

Opublikowano

Następnym razem jak zmieniasz hełm w przypadku lajtowej postaci z "Goddess Adamas Helmet" a w przypadku warka/tanka z "Legendary Adamas Cap" zrob reloga bo widac ;)

PS. Masz dziwnie ustawiony pasek na fighterze.

PS.2 Jakiś link do drop listy można? Co ile respi się bossy w CT? Czy będzie to jak na serwerze WoS, czyli co 12h czy może tradycyjnie, jak na pl'ce?

6504.jpg
Opublikowano

Czemu nie mogę pobrać clienta? Klikam pobierz i nie może mnie przekierować na stronę gdzie mam to pobrać

Opublikowano

Mistrzowskie wykonanie strony <3

Ale nie będę niszczył konkurencji w ten sposób :D

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Staramy się by server był pod expa i pod pvp, drop oraz resp bosów nie są jeszcze ustawione ale trochę później będziemy nad tym myśleć.

Na chwile obecną mogę wam podać starego clienta chociaż cały czas pracujemy nad nowym.

http://www.multiupload.nl/KN4K4LVUEG

ehh nie pogram jezeli jest na multi ;/ dajcie na torrent tez ;D

Mistrzowskie wykonanie strony <3

Ale nie będę niszczył konkurencji w ten sposób :D

Chyba jednak czekam na twój :)

xxx

Opublikowano

Chyba jednak czekam na twój :)

Warto, uwierz mi, że warto :)

Właśnie kupiłem vps, więc nie ma obawy, że serwer nie wystartuje ;)

Nifkeklin stawianie strony na darmowym hoście, to także nie jest najlepszy pomysł :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Jestem ogólnie poszukiwaczem przygód więc możliwe że zajrzę ale czy napewno? Tego nie wiem zobaczymy

Nie żebym tu robił reklamę ale pierw zobaczę co lopes ma do zaoferowania

Pozdrawiam Krusza.

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Commer1 wstrzymaj się z takimi pytaniami ponieważ jeszcze nie wiadomo kiedy będzię on jak będzie to lopes da znać

Pozdrawiam Krusza

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

ściągam klienta z linku powyżej i jak go potem uruchomić daję game a piszę mi sprawdzanie serwera . Sprawdź tablicę powiadomień i wyrzuca mnie z logowania

Serwer wyłączony :)

Panowie, no co Wam się stało? :D Tak to jest, jak się odpala serwer robiony w tydzień i znając w 10% sf shaiy i na jakiej zasadzie one działają ;)

Albert Einstein

Opublikowano

Hmmm ....

Kolejna próba robienia serwera prywatnego , ale jak widać jeszcze nie dopracowanego :(

Co ja mogę powiedzieć Aaa ... Bardzo się ciesze że jest duże zainteresowanie robieniem serwerów , ale to nie jest takie proste Lopes robi od no żeby nie skłamać "sporo czasu" no i jeszcze nad nim pracuje w już sploszczenie zrobiliście widzę że się staracie , ale ja mam taki inny pomysł to jest tylko moja sugestia po co robić 2 serwery Exonie i Aurore osobno Skoro nie ma aż tak wielkiego zainteresowania serwerami prywatnymi Shaiya nie ma , mozecie zrobić jedną prostą rzecz dogadać się i zrobić jedn , ale dobry serwer to tylko moja sugestia i propozycia (wiem że takie dogadywanie przez skayp , fora , gg i tworzenie serwerów jest trudne , ale gdybyście się dogadali to powstało by coś wspaniałego )

Przepraszam za te chaotyczne pisanie , ale to była szybka refleksjia z mojej głowy :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Skoro on nawet nie potrafi rejestracji zrobić i zakłada konta sam ręcznie...

A do łączenia się z serwerem używa programu typu hamachi...

To ja liczył na konkurencje...

Albert Einstein

Opublikowano

wiem To mój błąd a w shayie gram pierwszy raz przez program hamachi a serwer już testowałem lecz jest jeszcze bardzo dużo na nim do zrobienia

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

lopes widzialem posty o twoim servie i powiem ci ze ten jest odpalony da sie grac jak jest sie ogarnientym mozna sciagnac i grac lecz chcialem pokazac iz ten serv jest ON a Exonia caly czas "Problemy z karta graficzna""mam problem ze strona server bedzie otwarty juz niedlugo " "pracuje nad ..." czekaj Exonia czasem niemial byc otwarty juz w wakacje??? ale coa go niewidze ni widu ni sluchu " problem z myszka???"

denerwuja mnie tacy -,-

Opublikowano

lopes widzialem posty o twoim servie i powiem ci ze ten jest odpalony da sie grac jak jest sie ogarnientym mozna sciagnac i grac lecz chcialem pokazac iz ten serv jest ON a Exonia caly czas "Problemy z karta graficzna""mam problem ze strona server bedzie otwarty juz niedlugo " "pracuje nad ..." czekaj Exonia czasem niemial byc otwarty juz w wakacje??? ale coa go niewidze ni widu ni sluchu " problem z myszka???"

Nic o starcie w wakacje nie pisałem.

O stronie też nic nie pisałem, a karte graficzną mam już nową :)

Nie wmawiaj mi takich głupot :D

Serwer robię w swoim tempie, wcale nie karze Ci na niego czekać :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...