Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co brać po USA ?

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam o wocie dowiedziałem się z reklamy w telewizji (pisało że 20 mil graczy at u nawet 2 nie będzie :P) moi koledzy dowiedzieli się ode mnie no i 2 poszło w Niemców 1 w ruskich (wtedy nikt nie wiedział czym będzie grać) a więc grałem USA i tak po paru meczach pomyślałem sobie "hmmm niezły jestem" i dotarłem do 9 tieru (jeszcze 100tys i 10 X)

Ta linia była hmm... dość "różnorodna" i teraz szukam czegoś podobnego czyli :

Dobry pancerz

Siła działa

Linia wieżowych mnie nie pociąga :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jechałeś TDkami więc według mnie nie ma żadnych innych takich :) Według mnie miłą odmianą po T95 jest francuskie lekkie można w końcu zrobić to co nas wkurzało zajechać innych :)

Opublikowano

Pod twoje wymagania podchodzi Niemiecka linia do E-100.

Siła ognia do tieru 8 nie jest bardzo dobra ale ROF i celność to wyrównuje ;)

Sam brnę w E-100 i muszę powiedzieć że była i nadal jest to bardzo miła droga.

Wyśmienity Tiger(zostawiłem go jako MM (money maker) ) super celne działo i penetracja, troszkę słaby DMG ale nadrabia penetracją i celnością i ROF-em

Moim zdaniem najlepszy na tym tierze KT, super pancerz po skątowaniu bardzo wiele odbija przyzwyczaja nas do roli bunkra. Dobry DMG (320) tylko zazwyczaj poniżej średniego wali. Celność jak na Niemców czyli dobra, penetracja jak na tym tierze 225.

Później super E-75 po prostu cacuszko tak jak wyżej tylko lepsza penetracja i DMG.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A z niszczycieli czołgów ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No tak ale coś podobnego do USA działem lub pancerzem :)

Kupiłem czołg premium i mogę uciągnąć 3 linie a z "zarabiarkami" to max 2.

Mam tak USA bez wieżowe

I mogę jeszcze 2 i nie wiem co wybrać.

Myślałem na HT ameryki/niemiec i TD Francji/ZSRR/Niemiec .

Tu tkwi problem bo to dość trudny wybór .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Ech napisałem ci co do twoich wymagań pasuje.

Pod twoje wymagania podchodzi Niemiecka linia do E-100.

Siła ognia do tieru 8 nie jest bardzo dobra ale ROF i celność to wyrównuje

Sam brnę w E-100 i muszę powiedzieć że była i nadal jest to bardzo miła droga.

Wyśmienity Tiger(zostawiłem go jako MM (money maker) ) super celne działo i penetracja, troszkę słaby DMG ale nadrabia penetracją i celnością i ROF-em

Moim zdaniem najlepszy na tym tierze KT, super pancerz po skątowaniu bardzo wiele odbija przyzwyczaja nas do roli bunkra. Dobry DMG (320) tylko zazwyczaj poniżej średniego wali. Celność jak na Niemców czyli dobra, penetracja jak na tym tierze 225.

Później super E-75 po prostu cacuszko tak jak wyżej tylko lepsza penetracja i DMG.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Francuzy tylko dla graczy z bardzo dużym skillem jest to najtrudniejsza nacja do ogarnięcia i nie poleca się jej dla "średniego" gracza

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

czy ja wiem jak dla mnie nacja jak każda inna :) Możesz ogarniać super arte ale nie lekkie tak samo jak tu ogarniesz HT a nie TD zależy od tego co Ci pasuje :)

Opublikowano

@Up

Nie to nie jest tak jak myślisz, każda nacja jest inna i niektóre są trudniejsze, a niektóre łatwiejsze.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Francuzi wymagają specyficznego stylu gry, nie przypomina on innych nacji; nawet francuskim HT nie gra się jak normalnym razie. W przeciwnym wypadku dead po 3min. Jak dla mnie też niemca pasowały by do Twoich wymagań.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

A co z TD mi polecicie ?

Bo myślałem nad tym aby iść w TD Niemieckie i zdobyć HT USA.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Biorę niszczyciele od Niemców i ciężkie od ameryki .

Jak mi się nie spodobaj to pójdę do E100.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Osobiście polecam HT amerykańskie, ale ich styl gry troszkę się różni od reszty, ale da się do tego przyzwyczaić. Niemieckimi TD nie grałem, bo mi się nie podobają (za wolne ogólnie i mimo dobrego pancerza, mają duża weak spotów i są za wysokie)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...