Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowy alien

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś w sieci zostało opublikowane takie zdjęcie

1347560563-U391880.png

ma to być rzekomo nowy alien co sądzicie na ten temat :D ?

Opublikowano

Fajne, i pokrywa się z info z facebooka :) Ciekawe gdzie będzie wysępować, a może nowy ice meteorid :)

Opublikowano

hmm... ciekawe co to będzie pewinie jakaś nowa mapka albo wrota .

Wrota odpadają już ich za dużo :P

Mapka raczej też odpada bo zmienili wygląd mapki x-1 i bazówek więc to mysle ze to coś na x-1 będzie :P

Opublikowano

x-1 i będą to phonixy bić po 150 :D a nagroda to nietykalność podczas bocenia na x-1 :D ( na 4h ) ;d.

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Będzie to alien którego żeby zniszczyć, trzeba będzie najpierw zniszczyć mu te kulki a potem dopiero jego.

76561198053546969.png

Opublikowano

Będzie to alien którego żeby zniszczyć, trzeba będzie najpierw zniszczyć mu te kulki a potem dopiero jego.

To jest oczywiste. MI sie wydaje ze kazde urozmaicenie jest ciekawe.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

hmm przyjrzałem się temu screenowi i kojarzy mi sie z League Of Legends jakieś małe stateczki miniony i nexus xD

Opublikowano

na FB dali jakąś nową wiadomości

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Coś w stylu Ice'a, czy tego bossa z 5-3. Pewnie nieopłacalne będzie. Mogli by wprowadzić jakieś nowe alieny w stylu kryształów, tylko 2,3x silniejsze, bo w tych czasach, gdzie po 130k DMG to te kryśki na parę hitów są.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

@UP

też racja tylko kto normalny bije kryśki z X4 i RSB :D przeciętnie się bije około ~ 10 000 w aliena przynajmniej ja mam takie odczucie

Opublikowano

logiczne w tej grze jeżeli jest 1 duży alien[matka] a wokół niej małe alienki to normalne, że jest osłona permanentna do póki nie ubijesz tych małych z resztą do widać na screenie,

moim zdaniem wrzucą tego aliena na inwazję i tyle z waszego pierdolenia

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Gra robi się coraz ciekawsza :)

Co to za stwór jest? o.O Pewno coś a'la kubik, tylko, że trza zniszczyć te kulki-mają nick. Szykuje się ciekawy alien, ale pytanie. Ile hp, osłon, dmg?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Gra robi się coraz ciekawsza :)

Co to za stwór jest? o.O Pewno coś a'la kubik, tylko, że trza zniszczyć te kulki-mają nick. Szykuje się ciekawy alien, ale pytanie. Ile hp, osłon, dmg?

pewnie mocniejszy od kubika, nie ubijesz go nawet aegisem, nie dasz rady sam...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

@up @2up @10up

A co ja pisałem??? Przestańcie to powielać bo mi się smutno robi jak czytam to co sam napisałem kilka razy -.-.

Znowy by nie dostać 5% sądze, że będzie dodany na urodzinki Darkorbit ktore będą lada moment.

Opublikowano

nie 10 grudnia tylko 11 grudnia są urodziny pozatym wtedy są wrota urodzinowe i co najwyżej w nich może być ten alien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...