Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Naj 5 tier do zarobkow ?

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystkie. Każdy tak samo zarabia. Ile do chuja wafla bedzie jeszcze takich pytań ..

Opublikowano

Brawo kolejny temat bez sensu .

Jak to mówił mój kolega 97,98,99 zmiana ręki .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Heh.. nie zauważyliście, że to "PostMaker" ?? Forumowy nolife spamujący fora na każdym dziale i wątku na jaki ma jakikolwiek pomysł coś napisać :D

@Topic:

Pz4

(Musiałem coś napisać na temat, bo mi kidmod or mod or moderator or admin or dział wsparcia or dział medialny or dział techniczny or sponsor i wiele innych zagrożeń.. ekhemn.. niebezpiecznych osób dało by mi warn +5% OffTopic )

Pozdrawiam!!

Up:

Co racja to racja :P

x

Opublikowano

Heh.. nie zauważyliście, że to "PostMaker" ?? Forumowy nolife spamujący fora na każdym dziale i wątku na jaki ma jakikolwiek pomysł coś napisać :D

@Topic:

Pz4

(Musiałem coś napisać na temat, bo mi kidmod or mod or moderator or admin or dział wsparcia or dział medialny or dział techniczny or sponsor i wiele innych zagrożeń.. ekhemn.. niebezpiecznych osób dało by mi warn +5% OffTopic )

Pozdrawiam!!

Up:

Trafne.

Co do topicu to KW-1, dlaczego? Bo Pz4 po 8.0 to gówno.

Opublikowano

@Topic:

Pz4

Pozdrawiam!!

Up:

Sam jestes nolif'em idioto. Nie znasz ludzi, a piszesz takie rzeczy. Zapytać się normalnie nie można ?

Zobacz pierw moje posty i wtedy coś napisz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

T-34, Stuk tszy. Mam obydwa, miło mi się nimi gra oraz też zarabia :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

T-34, Stuk tszy. Mam obydwa, miło mi się nimi gra oraz też zarabia :)

A no właśnie.. T-34 to taki trochę dla mnie kultowy czołg i jakoś mnie do niego ciągnie (naoglądało się w dzieciństwie "Czterech pancernych" :) ). Daje frajdę z gry? Dobrze go losuje? Potrafi coś pokazać na polu bitwy?

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Sam jestes nolif'em idioto. Nie znasz ludzi, a piszesz takie rzeczy. Zapytać się normalnie nie można ?

Zobacz pierw moje posty i wtedy coś napisz.

Miło, że ludzie znają się na żartach i nie wyzywają się od razu bez żadnych wytłumaczeń od debili i idiotów. -_-

-=-

Trafne.

Co do topicu to KW-1, dlaczego? Bo Pz4 po 8.0 to gówno.

Owszem.. jak wejdzie 8.0 to będzie "shit", ale na razie jesteśmy w wersji 7.5 więc jak na razie Pz4 jest ok i świetnie mi się nim gra.. ( 450+ bitew )

Pozdrawiam! :P

@Edit:

Jeszcze jakby kolega Ravoner miał do mnie jakiś wątpliwości bo użyłem burzliwego słowa "nolife".

I taki miały ważny FAKT. Jest sobie Jan Nowak stopnia.. nwm np. szeregowy

I w internecie KTOŚ napisał szeregowi to ci*ty-szm*ty-fr*jerzy (słowa hejterów ) to Jan wie, że nie jest tym frajerem, bo coś osiągnął w życiu. Ma rodzinę itp. Więc on się do tego nie poczuwa, że to do niego. Taki Jan Kowalski stopnia szeregowy jest.. ekhmen.. frajerem dostał od życia po dupie. Więc chowa się w internecie.. I właśnie jego to boli. Dlatego kontraatakuje.. wzyzwa bulwersuje się.

-=Myślę, że zrozumieliście mój choatyczne tekst. Pozdrowienia dla GETFAN=-

x

Opublikowano

@Up2

Szczerze? Nie, przereklamowany badziew dawniej był dobry ale kiedy zaczęli go nerfić stał się kupą złomu, trzeba mieć na prawdę skilla żeby nim dobrze grać ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kurczę.. a ja miałem już ochotę go badać :D

Ale jak mówisz.. że trza być niezłym ogarem.

Jak myślicie 1185 punktów na TYM teście wystarczy by ogarnąć tę "kupę złomu" ??

Link do owego testu:

http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/

Od razu mówię mój wynik stale rośnie w górę ^_^ naprawiam moje staty

x

Opublikowano

Jeszcze tak z 5000bitew i może wyciągnę te 1500 xD

@Edit:

No powiem niedługo ostanę się "Dobrym graczem :D" Nie jakimś średniakiem

x

Opublikowano

Jeszcze tak z 5000bitew i może wyciągnę te 1500 xD

@Edit:

No powiem niedługo ostanę się "Dobrym graczem :D" Nie jakimś średniakiem

Dla mnie dobry gracz musi mieć przynajmniej te 1200 ja dobiłem te 1210 w 20bitw na KT i utrzymuje je cały czas :D

A XVM-a masz?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dla mnie dobry gracz musi mieć przynajmniej te 1200 ja dobiłem te 1210 w 20bitw na KT i utrzymuje je cały czas :D

A XVM-a masz?

Nie mam ale zastanawiałem sie nad zainstalowaniem. Otóż mam pewą teorię na jego teamt.

Jak zobaczę, że mamy 90% Win Rate to zacznę pewniej grać i wyjadę jak głupek i mnie rozwalą w 2 minucie :D

A z drugiej strony widzę czy za budynkiem jest pro gracz czy jakaś lama i moge osoądzić czy zwiewać czy stawiać mu czoła.

x

Opublikowano

Polecam ci XVM właśnie dlatego że można sprawdzić czy wyjeżdża się na ogarniętego gracza czy newbie.

A do tego widać ile kto ma bitw na danym czołgu, a więc wiadomo czy stock czy elite ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Racja.

Dzisiaj się tym pobawię. A co z szybkością ładowania się mapy ??

@Edit:

i z pingiem ?? Pytam bo ja wchodzę do bitwy ~20-25 sekund przed bitwą

x

Opublikowano

A no właśnie.. T-34 to taki trochę dla mnie kultowy czołg i jakoś mnie do niego ciągnie (naoglądało się w dzieciństwie "Czterech pancernych" :) ). Daje frajdę z gry? Dobrze go losuje? Potrafi coś pokazać na polu bitwy?

Pozdrówki

Seba

Jazda nim DLA MNIE to katorga... Zupełny brak pancerza, a jeżeli czołg trafi gdzieś wyżej niż V tier to działo nie daje rady. Delikatne problemy z celnością. Jeżeli lądujesz na swoich tierach to jakoś takoś idzie nim.

Opublikowano

Tak jak pisałem czołg tylko dla ogarniętych graczy.

Z załogą na 100% celność i zgranie celownika jest w miare ;)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...