Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nowe pliki wgrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam swój prywatny serwer metin2 hamachi ale no niestety na plikach 2010 by m c n c c (proszę nie cenzurować tej nazwy .. to nie reklama tylko żeby wiedzieli jakie mam pliki by pomóc ..)

I mój problem polega na tym , że na moim serwie nie działają niektóre npc .. klikam na nie i nie otwierają się sklepy .. dlatego chcę wgrać nowe pliki na tego serwa :) ale jak? próbowałem panga , rykoxa i dupa. Nawet serwer się nie chciał włączyć bo errory były. A to jest irytujące dla moich kolegów gdyż sam muszę im sprzedawać itemki za yang (oczywiście otwieram prowizoryczny sklep na shop charze i wystawiam itemy takie jak powinny byc u npc za taką samą cenę) no ale to bez sens :D

Więc pomóżcie ..

Próbowałem wgrywać przez ten program , że podmieniałem te foldery zgodnie z instrukcja i nic ;p. Sorry , że takie głupie pytanie ale to mój pierwszy serwer . a stoi 2dni i ktoś już go ddosował nie wiem po co taki syf ddosować facepalm.

Opublikowano

Nie działa :/. To już lepiej wgrać na nowo pliki inne bo to bez sensu i tak .. wiele z tym zabawy między innymi robienie shopów u tego npc. Już wolę mieć gotowca w sensie shopów i eq. A resztę bym zedytował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...