Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Survival Games Po Polsku![Nowość]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beznazwyet.png

Witam, dziś wam przedstawię plugin Survival Games spolszczony przeze mnie w 80% (oprócz komend). Są pewne "niedociągnięcia", ale to dlatego, że śpieszyłem się, ponieważ do dziś są składane prace. Jest to praca na konkurs. Spolszczone w 100% przeze mnie.

dodatkoweinfo.png

Screeny:

zdenciaaaaaaa.png

downloadof.png

http://www.speedyshare.com/CDRsb/SurvivalGames-PL-By-DawidHard.rar

skant.png

https://www.virustotal.com/file/5e8aa563d2bad7a8ddf331127306d75d71121984207af70e90c5713e9a0a439f/analysis/1347550209/

Co nowego w wersji 2.0 ?

- Zostaną poprawione wszystkie błędy.

Wszelkie sugestie składamy pod tematem. Dzięki za obejrzenie i pobranie pluginu. DawidHard

© 2012 DawidHard. All rights reserved.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

No ,no super tylko chyba tam jest błąd chyba w /sg start i popraw na dole sygestie na sugestie . Jak nie chcesz żeby było widać "edytowano.." to sobie tam odznacz ;)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Skoro się spieszyłeś to po co to wrzuciłeś?

Usuń temat, skończ spolszczenie pluginu i wtedy wrzuć ogarnięty plugin.

Opublikowano

@Ref

Info: Plugin już jest dopracowany tylko jeszcze muszę zrobić ss'y i wrzucam wersję V2.0

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@F5

@up Wiesz, szkoła, nigdy nie mam czasu na skończenie tego. Postaram się jak najszybciej wrzucić v2.0 ;/

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne ale są błędy i widać je na screeenach!! np Masz 20durgi. aa co mnei denerwuje to brak odstępów po miedzy słowem a cyfrą

cytuję to ze screenów za10sekund tam powinny być 2 spacje .. Dobra nie hejcze tylko chcę byś to poprawił to pobiorę z błędami nie pobieram!! A ogólnie wykonałeś kawał roboty i myślę że poprawisz to będzie jeszcze więcej ^^

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Opublikowano

Wielkie dzięki naprawdę bardzo mi pomogłeś, ten plugin jest mi bardzo potrzebny, a jeszcze w wersji polskiej to już w ogóle jestem w siódmym niebie.

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedy wersja 2.0 ??? wiele tekstów jest ze sabą połączone np Nick zabił Nick2zwood_sword

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Proszę administracje o odjecie paru punktów ostrzezeń

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...