Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug na talenty za FREE

riperek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie jak ktos chce zebym mu zbugowal talenty prosze zapukac na gadulca 44617788 100% sprawnosci trzeba bp walic w rogi :)

zeby bylo jasne robie to za darmo a koles kase wola to jego posta zamknicie nie mojego

Opublikowano

witam serdecznie jak ktos chce zebym mu zbugowal talenty prosze zapukac na gadulca 44617788 100% sprawnosci trzeba bp walic w rogi :)

zeby bylo jasne robie to za darmo a koles kase wola to jego posta zamknicie nie mojego

dowody http://imageshack.us...uaxq.png/

Jeszcze raz mnie oskarżysz o pobieranie za to kasy( nikt inny oprócz mnie nie miała takiego tematu), to tego pożałujesz dla mnie to nie problem wyciągnąć ip twojego kompa, w szczególności,że podałeś mi tu swoje gg ,więc uważaj żeby Cię jakiś virusik nie zjadł za niesłuszne oskarżenia. A po za tym ja już wiem kim jesteś ,więc niedługo dostaniesz ode mnie mały prezent.

Pozdrawiam i Dziękuje.

Rafciio

Opublikowano

Jeszcze raz mnie oskarżysz o pobieranie za to kasy( nikt inny oprócz mnie nie miała takiego tematu), to tego pożałujesz dla mnie to nie problem wyciągnąć ip twojego kompa, w szczególności,że podałeś mi tu swoje gg ,więc uważaj żeby Cię jakiś virusik nie zjadł za niesłuszne oskarżenia. A po za tym ja już wiem kim jesteś ,więc niedługo dostaniesz ode mnie mały prezent.

Pozdrawiam i Dziękuje.

Rafciio

nie mowilem o tobie

Pozdrawiam i Dziękuje.

Rafciio

nie mowilem to o tobie pisze gdzies twoj nick???

Opublikowano

Na tym forum oprócz Ciebie to tylko ja miałem taki temat ,a więc pisząc

koles kase wola to jego posta zamknicie nie mojego
to oskarżasz o to mnie bo moderatorzy tego forum mogą tylko na tym forum zamykać tematy ,więc się czasami zdecyduj zanim coś napiszesz bo w taki sposób jak napisałeś to oskarżasz o to właśnie mnie, mojego nicku nie musiałeś wymieniać bo oprócz mnie nikt wcześniej nie miał tu takiego tematu tylko ty dziś stworzyłeś taki temat.
Opublikowano

juz sie tak niedenerwoj bo ci cisnienie skoczy ale masz problema

A powiedź mi jak byś się zachowywał gdyby ktoś na Ciebie rzucił bezpodstawne oskarżenia?

Ciśnienie mi nie skoczy bo nie mam z nim problemów B)

Opublikowano

A powiedź mi jak byś się zachowywał gdyby ktoś na Ciebie rzucił bezpodstawne oskarżenia?

Ciśnienie mi nie skoczy bo nie mam z nim problemów B)

w sumie zgadzam sie oki to niech posta zamykaja badz ty ten dobry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...