Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chcę wam przedstawić Zoo-Game jak sama nazwa mówi prowadzimy swoje własne zoo

Cytat z gry :-)

Zoo - Game

Nudzisz się w domu nie masz co robić z wolnym czasem wejdź zagraj zaproś znajomych!

Zalety

Za każdego zaproszonego znajomego dostajesz 10 Diamętów należy zgłosić Adminowi

• Bardzo łatwe dodawanie kolejnych podstron gry
  • Unikalna tematyka
  • Wielkie możliwości rozbudowy przy niewielkim nakładzie pracy
  • System komunikatów
  • Dodatkowe funkcje konta premium

Funkcje

• Kupowanie i ustawianie zagród we własnym zoo
  • Kupowanie i lokowanie zwierząt w ustawionych zagrodach
  • Kupowanie stoisk z których można czerpać dodatkowe zyski i umieszczanie ich w zoo
  • Klienci którzy przychodzą w zależności od tego jakie oraz ile zwierząt mamy w zoo. Klienci zostawiają pieniądze możliwe do odebrania w kasie zoo
  • Możliwość ulepszenia zagrody przez zakupienie wodopoju, korytka lub zabawki
  • Pielęgnowanie, zabawa oraz karmienie zwierząt
  • Prosty system zadań, o szerokim zastosowaniu, dzięki któremu użytkownik otrzyma dodatkowe doświadczenie, pieniądze lub diamenty
  • Powiększanie terytorium zoo poprzez diamenty
  • Możliwość zakupienia konta premium
  • Masowe karmienie, zabawianie oraz pielęgnowanie dostępne dla konta premium

Zapraszam wszystkich gra jest jeszcze w budowie :-)

http://zoo-game.5q.pl/

oraz

Zagraj

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Zobaczyłem stronke, żałosna gra. Hosting darmowy -.- Nie masz szans z taką grą gościu.

Gra jest w fazie testów mówisz że nie mam szans skoro gra stoi 1 dzień i mam ponad 300 graczy więc hmm..?

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Aż strach komentować. 0/10 żeby nawet coś dostać trzeba do kogoś pisać bezsens. Beznadziejna strona .Powodzenia dalej.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Aż strach komentować. 0/10 żeby nawet coś dostać trzeba do kogoś pisać bezsens. Beznadziejna strona .Powodzenia dalej.

Mówisz strach komentować wcześniej widziałem lipna grafika dodaje mały Edit

Grafika została poprawiona dodałem sporo zwierząt są nowe wybiegi nowe sklepy nowe zadania

pisać nie chcesz nie pisz nie dodałem opcji Diamenty wolisz płacić mogę dodać opcje sms ale po co?

do gry przybawają cały czas nowi gracze :-)

więc nie mówcie że grafika lipna Hasting jest płatny tylko angielski a chciałem domene z PL

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

CYTAT Z GRY

Za każdego zaproszonego znajomego dostajesz 10 Diamętów należy zgłosić Adminowi :D

Zostało naprawione :-) w zakładce PREMIUM za 1000złota można zakupić 5 Diamentów

Dodano nowy Alians!!

http://gram.1k.pl/

cooltext9_xqhewpn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...