Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robię build bb/cler i nie wiem w jakie skille pakować jeśli mógłby mi ktoś napisać skille które opłaca się rozwijać będę wdzięczny.

Jak pomogłem daj 5 :).

Opublikowano

Ja mogę ci nieco pomóc ;)

W BB dodawaj wszystkie passywy, wszystkie skille atakujące, dancingi dające phy i mag dmg, guard i mana tambour, oczywiście speed, noise i skille regenerujące mane.

W cleric dodaj Bless Spell, Recovery division i później jego ulepszenie, ressy, a do tego musisz jeszcze rozwinąć Faith i Charlity, blessów nie dodawaj ze wzgl. na to, że w pt będziesz robić za barda. Skilli atakujących w clericu też nie dodawaj, tylko najpotrzebniejsze skille , którymi sam się bedziesz buffować.

Opublikowano

A Healing cycle? Leczenie? Do tego co wymieniłeś niepotrzebny jest pasyw "charity" a nie jakieś charlity.

OffTopic

Nie rób battle barda xD Na iSro ciężko o pt i ostatnio ktoś narzekał na dmg BB :P :P

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
A Healing cycle? Leczenie? Do tego co wymieniłeś niepotrzebny jest pasyw "charity" a nie jakieś charlity.

OffTopic

Nie rób battle barda xD Na iSro ciężko o pt i ostatnio ktoś narzekał na dmg BB :P :P

Ostatnimi czasy expie w party z jednym Bardem 96lvl ... na moobach 97 ma Hita ~18k z Harfa +5.

Ja z najmocniejszego skilla na 92lvlu (Warrior) wale po 14k wiec roznica nie wielka :)