Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Wszystkich Nowość Hack !

Rodwall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a w tej bajce byly moki ...?

close -.-

hahah rozsmieszasz mnie koles...

ty jestes modem dzialu metin, ze close piszesz dzieciaku?^^

@Topic

Wracajac do ciebie Rodwall powinni cie wyjebac z tego forum, ban 4 ever na ip i wypierdalaj dziecko...kurwa gdzie sie takie zjeby rodza niepelnosprawne na umysle...n/c

Opublikowano
a w tej bajce byly moki ...?

close -.-

@ down 2

dobra nie jestes fajny i tak xD

idz sobie ...

Naprawde niezłe zaraz wysyłam xD buahahaha dawno czegoś takiego niewidziałem zaraz poprawił mi sie humor

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

ja pierdole ci sie kloca o dobra sprawe nierozumiecie ze jak ktos pisze close to ma na mysli zeby mod zamknal a noob 3-4 posty moze ma jakies pro account 1200 postow mowi ze nie jest mod i nie zamknie no zal mi was poprostu eeee zapomnialem dziekuje za 40 % ale prosze nie dawajcie mi wiecej uspokoje swoj spam i nie bede robil wiecej takich bezsensownych postow jak ten wiem swiruje ale wiecie ciezki dzien jasio a ty co wysylasz? smsa?

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

wysylajcie sms za 2zl jest on zakodowany o wartosci 10 albo 40 zlotowego kuponu na smocze monety a dostaniecie pro keyloggera ktory wyzre wam kompy w 2 min nie piszcie juz tu bo spam ja dostane pewnie 20 % ale nie piszcie tu!

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

KowalShack,HackExp,HackDrop,TradeHack,MonkeyBot nie istnieją....Nie znajdziesz tutaj frajerów

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Dodaj nową pozycję...