Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Client pod pliki by aryman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakiegoś dobrego clienta pod pliki by Aryman, próbowałem na kliencie Pandory, ale na niewiele się to zdało... Szwędałem się trochę po forum i znalazłem tylko jakieś stare linki jeszcze z hostingu Megaupload, który niestety już nie istnieje, mam nadzieję, że pomożecie, jeżeli macie pytania - pytajcie, pozdrawiam, GRAND.

NbQ2u.png

Opublikowano

Dobra dzięki, ale teraz z kolei jak odpalam serwer i launchera (w folderze Metin 2008), to go nie widzi, nie mogę się połączyć, dodam, że z bazą łączę się bezproblemowo, a serverinfo edytowałem, może wina launchera, zaraz sprawdzę i dam edita.

//EDIT: nie działa :(

NbQ2u.png

Opublikowano

Zrób Sobie spolszczenie tym :

http://0j3pni.1fichier.com/en/
https://www.virustotal.com/file/35149c6bbc3bfbcf7439983525a9780d9e6a015b24bef580f4eaf86fb3221042/analysis/1347555659/

Dla Ciebie z .100

Opublikowano

Dobra, już sprawdzam i napiszę jak było :D

//EDIT: Zrobiłem to spolszczenie i to samo, client nie widzi serwera, kiedyś w 2010r robiłem serwer jeszcze na plikach raina i wszystko ładnie śmigało, chyba, że teraz coś przeoczyłem, wiesz może co może stać na przeszkodzie?wsJY6.jpg

//EDIT2: Jest OK! Big, big plus dla Ciebie, kolego :)

NbQ2u.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra, już sprawdzam i napiszę jak było :D

//EDIT: Zrobiłem to spolszczenie i to samo, client nie widzi serwera, kiedyś w 2010r robiłem serwer jeszcze na plikach raina i wszystko ładnie śmigało, chyba, że teraz coś przeoczyłem, wiesz może co może stać na przeszkodzie?wsJY6.jpg

//EDIT2: Jest OK! Big, big plus dla Ciebie, kolego :)

Rootów nie zedytowałeś.

A po drugie jest w głównym folderze z metkiem plik: serverinfo.py.

Go usuwasz.

Opublikowano

UP do sf2008 nie trzeba edytować Rootów, jednak możesz zmienić aby ładniej i lepiej to wyglądało :)

Wypakuj pliki ROOT programem Metin2 File Archiwer GUI i wygeneruj sobie nowe serwerinfo.py programem serverinfo.py generator ;)

1355504898-U363840.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...