Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy pojazd w NT. Rowerek- dyskusja.

zielak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pędź teraz na rowerze ?Billy Boneshaker? przez bajeczny NosTale!

12_08_BMX_Grafik_NG.jpg

Dookoła świata na dwóch kółkach ...

Teraz nadszedł znakomity czas na przejażdżki rowerem i nie ważne czy w góry, do lasu lub czy przez wydmy pustyni - wystarczy nacisnąć na pedał i patrzeć jak wszystko zostaje w tyle...

Wsiądź na rower ?Billy Boneshaker? i zostaw wszystkich w tyle!

Właściwości:

? Tempo na ogólnych mapach: 21

? Tempo na pustyni i w rejonie płonącego miecza: 23

? Jeśli użyjesz dopalacza prędkości, zostaniesz teleportowany 5 pól do przodu.

Zgarnij Billy Boneshaker z losowej skrzyni, która będzie dostępna od 15 września 2012 w NosMarkecie.

Na BMX, gotowy, start!

Dobrej zabawy życzy Ci Twój zespół NosTale!

Skopiowane z blogu nostale.

--------------

Odpowiednik miotly (a5)- rowerek (na glace). Bonus od dopalacza ten sam. Jak dla mnie super sprawa. Oby byl happy hour w dzien wprowadzenia :)

Piszcie co o tym myslicie.

Opublikowano

Dla bogaczy może być fajne, ale ja mam swój dywanik i nie zamierzam go teraz zmieniać ;)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ja jak tylko wydropie sprzedaje dywanik :) Ciekawy jestem jak wyglada plec zenska, bo fotke z plcia meska juz widzialem. W grze wyglada o niebo lepiej niz tu na obrazku.

Opublikowano

Ja jak tylko wydropie sprzedaje dywanik :) Ciekawy jestem jak wyglada plec zenska, bo fotke z plcia meska juz widzialem. W grze wyglada o niebo lepiej niz tu na obrazku.

Użyj PacketLogger, tam możesz znaleźć obie płci. Postacie wyglądają tak samo jak na deskorolce albo wrotkach, tylko inne stroje i włosy.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Pomocnik
Opublikowano

Bla , bla "Muszą jakoś zarabiać by utrzymać grę " dużo ludzi tak pierdoli , a nie wiecie co jest 5 co 10 . Powiedzmy ruszył nowy serwer wbija typowe dziecko is'u za chwile ma wszystko wrózki , dywany, krzaki , srany , rowery i inne bajery , a teraz wbija przeciętny gracz , który nie wydaje na to hajsu , a chciałby mieć to na początku , a tu dupa bo GF pojazdy , krzaki i inne nowości wprowadza tylko do is'u . No ale cóżGF to GF nigdy się nie zmieni , opinie zawsze będzie miał tą samą . ;)

Peace and keep calm ;)

@PS . co dodania rowoeru to kolejny "-" szukają tylko okazji na fast hajs ;>

Opublikowano

To co Pan wyżej...Dokładnie z tym że dodam że to w ogóle nie pasuje do klimatu gry.(moje zdanie)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Niepasuje jak reszta narty, deska, rolki i inne badziewia, ale co poradzic. Komu nieszkoda kasy na wydawanie i lubi takie blahostki to kupuje. Kto woli byc samowystarczalny- prosze bardzo. Tak samo przeciez mozna to miec niewydajac pln na doladowania. Oczywiscie nic za free. Miotelka kosztuje 35kk przez pierwsze dni rowerek bedzie kosztowal ok. 60kk.

BTW

Nie piepszcie tu ze niema nic za free za co mozna zarobic/ miec cos dobrego niz tylko nm. Noworoczne prosie mozna bylo wygrac 2 razy w ubieglym roku, daje dosyc dobry buff, a cena dochodzi do 180-200kk, jak nie przekracza.

Opublikowano

Ten NM już mnie wkurza. czemu GF nie może dać czegoś za free ( ok, był exp ale to były urodziny NT ). Jak dla mnie jest to gra do zarobku i dopuki czerpią takie kożysci to napewno nie udostępnią plików serwerowych

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...