Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 250mb pakietu w Smartfonie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje zakupić abonament wraz z Samsungiem Galaxy S III w umowie dostaje 250mb pakietu czy starczy mi poprostu na przeglądanie stron? dosyć często. Youtube zero,głownie wikipedia,facebook,WP,Mpc i tego typu strony. Galaxy ma pewnie też te swoje sprawy ze sie polaczy z internetem (pogoda itp) W domu mam wifi ale juz poza dosyć często będę się łączył. Starczy mi tego pakietu?

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

To zależy również czy będziesz używał przeglądarki z js, flash czy np. jakiejś zwykłej prostej na fona. Dodam do tego, że android lubi się łączyć z netem i coś tam pobierać. Moim zdaniem 250MB to za mało.

Ja na Operze Mini mam pobrane 336MB, a korzystam właśnie do przeglądania neta i takich prostych rzeczy (+pogoda i inne takie małe aplikacje), a na Operze Mobile mam 64MB, ale z niej rzadziej korzystam (mam włączoną Operę Turbo) + dodam do tego, że jeszcze nie raz wchodzę na YT, ale to już raczej z WiFi

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

problem sprawdzić samemu ile zużyjesz dziennie, każdy co innego przegląda, można i 100 mb dziennie bez problemu

następny co nie potrafi znaleźć licznika transferu w Androidzie albo i nawet nie wie o jego istnieniu?

masz go w ustawieniach dla połączeń pakietowych ( danych ) jak ci to nie wychodzi masz aplikacje w sklepie np 3G Watchdog

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale ja jeszcze nie wzialem tego abonamentu bo wlasnie nie wiem czy 250 mi styknie ;) Raczej bede używał tej opery mobile podobno nawet 9 razy mniej pobiera

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Ja osobiście po 13 dniach częstego używania neta mam zabrane zaledwie 150 MB, oczywiście pomijając Android Market. No i używam Maxthona - przeglądam takie kwejki, mistrzów itd, zdjęcia na facebooku i to dosyć sporo szarpie. Myślę, że przy oszczędnym gospodarowaniu 250 MB styknie, ale tak profilaktyczniej byłoby mieć 500 MB...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

ja w t-mobile przy pakiecie 250 mb i włączonym kompresorze miesięcznie ok 700mb spokojnie zużywam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...