Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Zbroja dla Wojownika

Yoshe92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

80982857040239604090.jpg37568347382726468287.jpg

Cześć wszystkim dziś mam do opublikowania nowy pancerz dla wojownika wraz z kaskiem

Link do pobrania

http://www.mediafire.com/?8v8hq8obmaeh2hz

Skan :

https://www.virustotal.com/url/ddd9d0f8c5e5f91878a66c52627d8fe7aa07843a32723ae886231b690682ebf3/analysis/1347481298/

Źródło

epvp

4444

Opublikowano

nie podoba mi się ta zbroja już wgl nie przypomina metin2 tylko jakiegoś Gothic/a czy chu* wie co

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Na wejściu przepraszam Jeżeli masz mniej niż 13 lat nie czytaj !

Przepraszam Administracje za przekleństwa i innych użytkowników.

--------------------------------

Do chuja pana kurwa mać nie zmieniajcie tego Metina do kurwy nędzy w wowa kurwa wszystko z wowa kradniecie chociaż pytacie się kurwa wowa administracji czy możecie ? Kurwa nie nie możecie więc dajcie sobie spokój Metin pozostaje Metinem do chuja pana.

Jeszcze tylko dla wojownika a gdzie inne 3 postacie kurwa pytam się gdzie chuj ich strzelił ? Jeszcze ta zbroja wygląda jak by ...

Oszczędzę sobie kurwa słów. Po co robicie te tematy kurwa zrób coś porządnego a nie jedna zbroja i tylko dla woja -,-

Jeszcze raz przepraszam ale mnie to wkurza. Metin pozostaje Metinem zrozumcie to !

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz jeśli można edytować takie rzeczy to i można robić jeśli się nie podoba to nie musisz czytać tego jest to rzecz oczywista więc jaki problem

4444

Opublikowano

Na wejściu przepraszam Jeżeli masz mniej niż 13 lat nie czytaj !

Przepraszam Administracje za przekleństwa i innych użytkowników.

Do chuja pana kurwa mać nie zmieniajcie tego Metina do kurwy nędzy w wowa kurwa wszystko z wowa kradniecie chociaż pytacie się kurwa wowa administracji czy możecie ? Kurwa nie nie możecie więc dajcie sobie spokój Metin pozostaje Metinem do chuja pana.

Jeszcze tylko dla wojownika a gdzie inne 3 postacie kurwa pytam się gdzie chuj ich strzelił ? Jeszcze ta zbroja wygląda jak by ...

Oszczędzę sobie kurwa słów. Po co robicie te tematy kurwa zrób coś porządnego a nie jedna zbroja i tylko dla woja -,-

Jeszcze raz przepraszam ale mnie to wkurza. Metin pozostaje Metinem zrozumcie to !

chuj, kurwa. masz tourette'a ?

@top

zbroja bardzo słaba, do tej gry nie pasuje

umarł

Opublikowano

chuj, kurwa. masz tourette'a ?

No ale co chcesz, przecież mówi prawdę.

@topic

Zbrojka nieciekawa niestety.

1351279892-U721655.jpg
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...