Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek.pl - pomocy !

aday1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

10 dni temu zarejestrowałem się (nieświadomy konsekwencji) na stronie Pobieraczek.pl. Pierwsze 10 dni rzekomo miały być bezpłatne. Po 10 dniach dostałem email (dzisiaj) wiadomość, że jak nie wpłace 94.80 zł to sprawa idzie do sądu. Nie wiem czy opłaca się tam wchodzić i usuwać konto czy lepiej zostawić jak jest. Jutro dzwonię pod infolinie rzecznika konsumenta (email już wysłałem) i mam zamiar złożyć odstąpienie od sprawy na poczcie. Miał ktoś już taki problem ? Może tylko straszą przez internet? A może lepiej zignorować tą wiadomość ? Co zrobić?

Pozdrawiam aday1997

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Czyli mam nie wchodzić na stronę i nie usuwać konta?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@up

Z tego co wiem, to nie mogą mi nic zrobić do czasu gdy wyślą mi coś listem. Dostawałeś od nich listy?

Opublikowano

Nic Ci nie zrobią. Wyłudzają kasę ;) Mi też kiedyś maila przysłali, zignorowałem to i od tamtego czasu nic. Zignoruj.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dzięki :)

Opublikowano

Ta po tym jak sprawę nagłośniono pobieraczek.pl stracił moc prawną czy coś w tym stylu i do tego właściciel strony musiał chyba zapłacić jakąś tam karę za złamanie praw konsumenckich.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Dostałem już 3 wiadomości na e-mailu od Nich, rejestrowałem się u Nich chyba 2lata temu. Do dnia dzisiejszego nie byłem na żadnej rozprawie, ani nie płaciłem im 1zł. Po prostu nie odpisuj im, a ich wiadomości ignoruj/usuwaj.

Opublikowano

Po roku przysylaja list do zaplaty, jak nie zaplacisz to potem chyba sprawa idzie do sadu. Ja to zaplacilem zeby potem nie miec zadnych problemow.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Po roku przysylaja list do zaplaty, jak nie zaplacisz to potem chyba sprawa idzie do sadu. Ja to zaplacilem zeby potem nie miec zadnych problemow.

Hah i właśnie na takich ludziach wyzyskują hajs...

Nie płać nic a nawet rob nowe konta żeby pobierać :)

Opublikowano

Ja ich postraszyłem sądem i sami odpuścili, baa! Nawet przeprosili i napisali że się pomylili.

Poza tym, było o tym nawet w telewizji. Że wyłudzają itp.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Było o tym całym przekręcie w Uwadze :) Straszą ludzi konsekwencjami a tak na serio to nic nie mogą zrobić bo zaznaczenie ptaszka w regulaminie do niczego nas nie zobowiązuje. Nie ma się czym przejmować i odradzam przelewanie pieniędzy na ich konto bo jest to zwykłe oszustwo i tym sposobem zabijamy im kasę, do której nie mają prawa.

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...