Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trick] Darmowe Galaxy Gates w BoxyBocie

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym na wstępie zaznaczyć że trick i Tutek po części nie powstałby gdyby nie użytkownik Bobo-Von-Troll okej tyle na wstępie dodam że są 2 sposoby by móc ominąć system ;D

1. Chyba najmniej skomplikowany w zegarze w komputerze zmieniamy Datę na sobotę i mamy darmowe galaxy gates . :)

2. Sposób troszke bardziej skomplikowany. Odpalamy BoxyBota wpisujemy dane lecz jeszcze nie logujemy. Następnie w przeglądarce odpalasz grę skaczesz do wrót i odpalasz bota klikając " Boxing Time " uciekasz przed alienami aż bot się nie zaloguje po zalogowaniu i skonfigurowaniu bota powinien wykonać nam daną fale. Gdy bot skończy fale wyłączamy bota i powtarzamy daną czynność .

Mam nadzieję że pomogłem podziękujcie użytkownikowi Bobo-Von-Troll bo gdyby nie on nie powstał by ten TuT/Trick :)

Opublikowano

nie ma sprawy gdyby nie ty nie byłoby tego TuTa mam nadzieję że nie jednej osobie się przyda ;) mi chodzi świetnie własnie saimony kończy w alfie :D

Opublikowano

Siemka chciałbym na wstępie zaznaczyć że trick i Tutek po części nie powstałby gdyby nie użytkownik Bobo-Von-Troll okej tyle na wstępie dodam że są 2 sposoby by móc ominąć system ;D

1. Chyba najmniej skomplikowany w zegarze w komputerze zmieniamy Datę na sobotę i mamy darmowe galaxy gates . :)

2. Sposób troszke bardziej skomplikowany. Odpalamy BoxyBota wpisujemy dane lecz jeszcze nie logujemy. Następnie w przeglądarce odpalasz grę skaczesz do wrót i odpalasz bota klikając " Boxing Time " uciekasz przed alienami aż bot się nie zaloguje po zalogowaniu i skonfigurowaniu bota powinien wykonać nam daną fale. Gdy bot skończy fale wyłączamy bota i powtarzamy daną czynność .

Mam nadzieję że pomogłem podziękujcie użytkownikowi Bobo-Von-Troll bo gdyby nie on nie powstał by ten TuT/Trick :)

1 sposób na 100% nie działa

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...