Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Notebooki Pytanie bardzo istotne

Yoshe92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkich chce kupić netbooka i nie orientuje się która będzie lepsza marka

Chodzi mi tylko i wyłącznie wykorzystać go w celach typu GG i przeglądarka i auto-mapa do niczego innego mi nie będzie potrzebny

chce byście uzasadnili swoją wypowiedzi dlaczego ta marka

1. Acer
  2. Asus
  3. Dell
  4. HP
  5. Samsung
  6. Sony
  7. Toshiba

Opublikowano

kup cokolwiek bez zbędnego zawracania czasu, do tego nadaje się każdy laptop czy tablet

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja posiadam HP i jestem z niego zadowolony. Była wyprzedaż więc zamiast 2099zł zapłaciłem 1499zł :P. Nadaje się do gier i nie mam dużych lagów więc napewno nie będzie problemu z gg itp. Jedynie się teraz mi zdarzają lagi w grach typu Saints Row bo muszę przeczyścić go :D

Opublikowano

Ja posiadam HP i jestem z niego zadowolony. Była wyprzedaż więc zamiast 2099zł zapłaciłem 1499zł :P. Nadaje się do gier i nie mam dużych lagów więc napewno nie będzie problemu z gg itp. Jedynie się teraz mi zdarzają lagi w grach typu Saints Row bo muszę przeczyścić go :D

Ty masz laptopa a my rozmawiamy o notebookach...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Hmm cena nie gra Roli lecz Note małego ponieważ lapa mam i jest mi nie potrzebny i lata już swoje ma dlatego chce takiego by pogadać przez skype od czasu do czasu w coś zagrać uzywać gg i przeglądarkę więc cena nie gra roli

Opublikowano

Ty masz laptopa a my rozmawiamy o notebookach...

a czym się różni laptop od noteboka bo to dosłownie TO SAMO URZĄDZENIE ? to tobie pomyliło się z netbookiem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...