Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie dot. server Typu KwadratowaMasakra

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi ci o sezon 2 czy 1? Pewnie 2 . Ja bym chciał taki serwer to znaczy nie dokładnie taki sam , ale chciałbym grac na serwerze na takeij mapie z ogarniętymi osobami max. 15

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja też bym chciał bardzo zagrać. Mój nick w MC ; _KakaCper_ , mam 15 lat i w MC gram od Alpha 1.2.2. Sezon 2 lepszy ; )

2203219498.png
Znawca
Opublikowano

Ja bardzo chetnie bym zagrał na taki serwie ;) Ale tak max 10 OGARNIETYCH osob ;>

Jeśli bedzie WL to napisał byś do mnie ;)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł chętnie bym pograł. Jeśli chodzi o pluginy to dobrze by było dodać coś do ograniczenia terenu.

50 Postow[X]

100 postów[]

200 Postow[]

500 Postów []

Opublikowano

No fajnie by było. ;)

A ja proponuję coś takiego ! Jeżeli skkf wymaga min. 3k widzów na youtube to ty zrób coś z MPC. Ludzie muszą np. być na forum 2 miesiące / bądź mieć 200 postów. ( No tak tylko proponuję z własnej woli. :D )

E9mwj60.png
Opublikowano

Essentials , logblock (wymaga bazy danych mysql) ,jakiś na permissions , na ograniczenie ( jak będziesz potrzebował nazwy napisz ), OpenInv (dla adminów) , ewentualnie otherdrops dla surowców ze stona . To wszystko .

Opublikowano

Tylko że MPC jest ogromnym forum i tyle ludzi znajdzie się tu od groma. To założyciel serwera powinien drogą rekrutacji wybrać (ewentualnie za opłatą na hosting :P).

50 Postow[X]

100 postów[]

200 Postow[]

500 Postów []

Opublikowano

Essentials , logblock (wymaga bazy danych mysql) ,jakiś na permissions , na ograniczenie ( jak będziesz potrzebował nazwy napisz ), OpenInv (dla adminów) , ewentualnie otherdrops dla surowców ze stona . To wszystko .

Co do lockBlock niewiem do czego służy,Perrmisions hmm bedzie essentials i world guard, ograniczenie podaj jakis,open inv oczywiscie :) OtherDrops sie nieprzyda :)

Tylko że MPC jest ogromnym forum i tyle ludzi znajdzie się tu od groma. To założyciel serwera powinien drogą rekrutacji wybrać (ewentualnie za opłatą na hosting :P).

Ja płace za serwer gracz moze wspomoc serwer dajac jakies doladowanie ale niemusi :)

Server ma być fajny i niechce dawac ograniczen typu 200 postow

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Znalazłem link do pluginu z życiami stosowanego na kwadratowej:

http://www.mpcforum.pl/topic/561729-dl-spolszczone-lifemc/page__pid__4021039#entry4021039

50 Postow[X]

100 postów[]

200 Postow[]

500 Postów []

Opublikowano

Fajnie było by zobaczyć jak to jest grać na takiej mapce :) pisze się, nick: HesterQ, wiek:17 ;] jestem ogarnięty ;D

tutaj masz plugin - nie sprawdzałem ale on niby ogranicza teren

http://dev.bukkit.org/server-mods/worldborder/

z tego co doczytałem to stajesz na środku wybranej mapy i wpisujesz komęde

/wb set <radius>

ew mozesz zrobić to po przez world guard - zaznaczasz teren 200 x 200 czy ile tam i dajesz flage na to ze nie możesz z niego wyjść

Opublikowano

Plugin na ograniczenie terenu :

http://forums.bukkit.org/threads/mech-borderguard-v4-31-1-most-efficient-map-limiter-1-3-1-r1.3078/

:)

50 Postow[X]

100 postów[]

200 Postow[]

500 Postów []

Opublikowano

jak robisz selekcję ? patrzysz na coś czy kto pierwszy ten lepszy ;?

- jeśli chcesz to napisałem plugin na te życia za diaxy :D ma o wiele wiecej funkcji... jak coś to pisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...