Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy warto to wymienić ?

adi5000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

scattergun wart 2.5 klucza , strange pistolecik to ja kupie sobie za 2 złomy , fast learner non craft( ja kupiłem za 2 klucze ) , hero tail 1.5 klucza , ten szalik non craft wart 2.5 klucza razem : 8.5 klucza inaczej oszukał by cię na : 1.5 klucza . ale teraz nie wiem czy czasem fl i szalik non crafty nie staniały więc pewnie na więcej cię by oszukał .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie

nie

Śmiałbym się przez 5 minut jakbyś tego trejda wziął.

nie

hahah jak to przeczytałem to się śmiałem 10 minut nie wymieniaj się !!!!

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

@UP

Za to jak ja widzę ludzi, którzy odświeżają stare tematy to jedyne co robię to: <facepalm>

Opublikowano

Ja nie spamuje, skoro nikt tutaj się nie udziela, A TYM BARDZIEJ AUTOR to znaczy, że temat się już przedawnił, poza tym dostał już kilka odpowiedzi na jego pytanie, a skoro już wie co zrobić to teraz Twoja w tym głowa co zrobić z tym tematem.

Zrób to co robisz zazwyczaj gdy ktoś dostanie nawet tylko 2 odpowiedzi: zamknij go.

Opublikowano

Jak widać nie znają regulaminu. : ) Jeśli chcesz jeszcze podyskutować to na pw, bo temat jest już wystarczająco zaspamiony.

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...