Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm co zrobic

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat bo mam wk na 63 wk +3 25j i zastsanawiam sie czy dalej go ekspic na lod czy kupic ranga zq 14kk 75 job +2 i go upac

Moim zamiarem jest kosa na glacy i w pvp :)

Opublikowano

to zależy od ciebie. Wk jest to postać dzięki której szybko wbijesz lvl natomiast rang jest w sumie do pvp oraz glacy. Naprawde jest kosą ;). My ci nie pomożemy, możemy jedynie sugerować ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Tak jak MrJigoro Powiedzial mozemy tylko sugerowac ... ;) Jak cos radze ci Kupic tego Ranga jak Na Glacka chcesz ;) Sry za Orto

Opublikowano

AAA, dodam że wk możesz spokojnie wyexpić do 99joba i kozaczyć z tym +3, natomiast ranga aż tak łatwo nie wyexpisz, chyba że masz oblecha u7+9 i w pt wk +15 ;)... Mogę też ci pomóc mówiąc że rang na glacy jest kosą ale jest już w pewnym sensie przejechany. Od kiedy jest broń z a5 to rang jest kozacki tylko na lvl 70- bo puźniej każdy , nawet tępy gracz zakłada resa na wodę + mrok / swiatło

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

To jak mi polecacie bo niewiem co robić .. Chce poprostu wiesz ktos idzie siema i pada na glacy .. A nie ze ja bede padal jak mala dziewczynka czekam na wasze dalesze odp bo macie wieksze doswiadczenie niz ja . O i oco loto z tymi osło ??? Bo kumplea mi mowila ze na wk trezba inna itp ? WTF

Opublikowano

To jak mi polecacie bo niewiem co robić .. Chce poprostu wiesz ktos idzie siema i pada na glacy .. A nie ze ja bede padal jak mala dziewczynka czekam na wasze dalesze odp bo macie wieksze doswiadczenie niz ja . O i oco loto z tymi osło ??? Bo kumplea mi mowila ze na wk trezba inna itp ? WTF

To czy bedziesz padac czy nie to juz nie jest po stronie karty i ekwipunku, to zalezy od twoich umiejetnosci grania.

Jesli masz duzo kasy, kup ranga byle jaki + z jobą 80+ i sam go plusuj. Na glace rowniez polecam destro powyzej +7, ale to juz dla zaawansowanych.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

LOD - Najlepiej Ranga pod ATT , sina - jezeli potrafisz grac i ci sie chce ;p.

Polecam ci ranga , WK moim zdaniem na glacy to .... dupa gralem ;/ i sellnalem - no ale za to do expa jest dobry.

To moje zdanie ;).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ranga +2 za 14kk nieoplacalne w zadnym sensie... to juz wolalbym kupic 60j+ +5 za taka sama cene.

ATT? A co myslisz o destro ?

ATT- Atak

Destro jak chcesz, jego jedynym atutem sa miny, bomba i gaz. Reszta atakow to zenada. Mialem desa pod tanka, spisywal sie niezle do lurania.

Tyle, że Jigoro res na wode jest najtrudniejszy do zrobieni ai najdrozszy ;)

Zaden res niejest najtrudniejszy, owszem najdrozszy ale nie najtrudniejszy. Mi sie udalo wbic resy na wode 70lv sum 6 za 1 laczac sum3 z sum2. Buty robilem tak samo, tyle ze spalilem sum3, za 2 razem sie udalo. Zaoszczadzilem kupe kasy, bo craftowalem je.

Opublikowano

To czy bedziesz padac czy nie to juz nie jest po stronie karty i ekwipunku, to zalezy od twoich umiejetnosci grania.

Jesli masz duzo kasy, kup ranga byle jaki + z jobą 80+ i sam go plusuj. Na glace rowniez polecam destro powyzej +7, ale to juz dla zaawansowanych.

Owszem, destro jest kozackie na glace bo ma te swoje minki. Moim zdaniem na lvl 80- nic nie zrobi , chyba że ma wysoki job i +, wtedy może coś zdziała.

@TOPIC : To wszystko twój wybór. Ja ci powiem że wk jest słabe jednak nie lami aż tak bardzo. Rang za 14kk to znajdziesz 50 +9 lub 80 +5 , to jest słaba oferta. Pozatym nie szukaj sp na nb bo to jest ok 10% drożej.

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

desa nie kupuj w zadnym wypadku. Des do pvp jest wtedy, gdy jestes w posiadaniu kozackiego eq (u7) i karty z wysokim jobem jak i ++ (min. 13), a do pve sie nienadaje- chyba ze zrobisz go pod tanka i bedziesz lural np na lod. Jesli chcesz pvp kupuj tylko rangera. Za 28kk to nawet znajdziesz 80j+ +9 w pudle juz.

Opublikowano

To zależy od twoich upodobań. Jak chcesz się bawić to polecam ci jednak lurać na sinku aby wyexpić mu job. Natomiast jak chcesz kozaczyć to zdecydowanie rang, jednak mówię ci że on się znudzi

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Ok dzieki zostawilem sina ale mam pytanko bo mam polowe pkt w atack i polowe w pz/pm czy jak zrobie pod full atack to bedzie kosa ?

Opublikowano

to zależy z jakimi lvl będziesz walczył. Wtedy nooby którzy biją rankeda to będą cie kilać bez problemu jednak na równych lvl KOSA

jigorus.png

By Harukimisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...