Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak mocno bić ?

BartekRazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .Nie jestem szczególnie dobrym graczem w D.O i chciałbym dowiedzieć się jak zwiększyć siłę mojego statku

mam 30lf3 21bo2 aegisa

11pp

Maksymalnie z rsb wyciągam chyba z 40k a z białki 20-25 może i więcej

Jak zrobic konto żebym walił po 30-40k z białki i z 60rsb ...

Mam zamiar zrobić grubę i kupić z 1000 kluczy żeby trafić lf4

Pozdrawiam

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

korzystasz z sepromu ? aegis nie ma raczej tak sporego DMG lecz możesz DMG w następujące sposoby zwiększyć LF 4 profil havocki boostery na DMG i ew. ulepszanie ;)

Opublikowano

Tak na sepromie tyle wyciągam bez bosterów ... myślę ,że w ciągu miesiąca będzie z 7-8 zet zrobionych

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Zacznij od zdobycia paru lf4, apisa.

a nie grubych :) ?

żeby mieć grube potrzeba mi będzie mi potrzeba 300 tysi uri patrząc na to ,że z zet wpadnie mi z 350-400 cdd ...

A apis wpadnie z tych 1000 kluczy zapewne ,przynajmniej tak sądze .Mam 5 częsci ,4 wygrałem z 50 kluczy

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

no 11 PP to troche ponad 400 000 do 21 ale lepiej do 24 także około ~ 600 000 zaś aż tak dużo nie daje w DMG profil także apis chyba da więcej bo + 300 dmg (2 lf3 )

Opublikowano

no 11 PP to troche ponad 400 000 do 21 ale lepiej do 24 także około ~ 600 000 zaś aż tak dużo nie daje w DMG profil także apis chyba da więcej bo + 300 dmg (2 lf3 )

no będę miał za 600 k uri z 25 pp raczej . Lf4 dużo zmieniają ? chodźbym miał ich z 5 ?

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Ja bym dobił 13pp, z 5 lf4, potem 26pp bym zrobił, i dalej lf4 ( w międzyczasie apis ).

Opublikowano

Mam zamiar nazbierać 2.000.000uri ... i musi na wszystko starczyc .W międzyczasie powinno być z 6-8 zet zrobionych ...

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

@up ja na 14 zet miałem 3 havoki ;OO

więc nie licz po tych zetach na full havok ;p hueheuhe

Wiem oczwiscie ... mam jednego ,na 3 prznajmniej licze :)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

z tymi zetami różnie bywa kumpel 8 havocków trafił chyba przy 14-16 zetach także mniejwięcej co 2 często leci ale to wszystko już znowu zależy od szczęscia

Opublikowano

niestety ... ,ale havoki nie są dla mnie aż tak ważne ... chodzi mi o moc a nie wygląd drona ;)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

no to zostaje zbieranie skrzynek, nie dość że złapiesz części do apisa to jeszcze lf4 wpadną

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...