Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Iphone 5/new iphone/4ss ?:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ch.j mnie to obchodzi, telefon do dupy, dla lanserów i hipsterów.

@2x down.

Nie kupię tego shitu, nie raz miałem z nim styczność, wole htc albo galaxy.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

iPhone 5, nie jaram się bo wg. mnie telefon bardzo dobry, lecz jego cena odstrasza. Wolałbym jakiegoś z androidem, lepszy interfejs, więcej modyfikacji. Ogólnie jak dla mnie iPhone są dla biznesmenów lub ludzi którzy po prostu potrzebują aparat, dzwonienie, muzyka. Mi to nie starcza.

Swojego czasu miałem iPhone 3G przez bardzo długi okres, telefon jest świetny, aparat jak na 2MPX jest epicki, jakość dźwięku podczas rozmów też jest super. Gier jest jest w pizdu, jak i jakiś jailbreaków (kto siedzi w temacie ten wie ocb) jest pełno, jak na tamte czasy telefon kosmos. Teraz robią ten sam telefon, tylko że co raz lepszy i co raz droższy.

Opublikowano

Kto miał ten wie jaki jest iphone lub sprzęt od apple.Cóż mnie to interesuje bo jakby nie było apple to teraz czołówka i chętnie zobaczę jakieś nowe rozwiązanie

Ch.j mnie to obchodzi, telefon do dupy, dla lanserów i hipsterów.

Co do tego apple nie celuje w klasę średnią lanserów czy hipsterów.Ale nie zgodzę się,że jest do dupy.Kup sobie kiedyś coś od appla to zobaczysz ;)

Opublikowano

iPhone jest dobry pod tym względem, że Apple dopracowuje w nim każdy szczegół. Nie ma takiego czegoś jak np. w mojej Xperii, że przy mocniejszym naduszeniu na obudowę ona się rozsuwa czy skrzypi czy coś w tym stylu. Nie ma takiego czegoś jak crashe systemu (no chyba ze grzebiesz coś przy nim), bo ja siedząc na oryginalnym sofcie przez 3 lata nigdy mi się nie zcrashował telefon czy coś. Patrząc na takie inne dzisiejsze telefony, wydaję się on drogi i słaby, fakt no 4 rdzeniowy sgs3 robi wrażenie, ale jak dla mnie, reszta marek telefonów ściga się w tym żeby mieć najlepszy smartphone na rynku, zapominając o użytkownikach którzy cenią sobie w telefonie wygodę, funkcjonalność, orientacyjny system taki jak u Apple.

Co do nowego iP. Na pewno przydałby się większy ekran, jego większa rozdzielczość. Aparat w 4S jest bardzo dobry, ale mógłby być jeszcze lepszy więc o to też się pewnie postarali. Myślę także że zadbali o wytrzymałość telefonu, bo ostatnie modele nie były zbyt oporowe w testach wytrzymałości :)

Opublikowano

To akurat prawda, ale mnie odrzucają dwie sprawy - interfejs (brak pulpitu) i zamkniętość (itunes itp), o niebo wolę mojego SGS II niż Iphona 4. Ale to kwestia gustu :).

Opublikowano

Bedzie miał większy ekran, ale o rodzielczosci z 4s... Bedzie sie po prostu prawdopodobnie miescil jeszcze jeded rzad ikonek :). Nowy dock. Podobny do 4/4s ale troszke inny jednak. Na pewno lepszy procek, ram itp. Ponoc z przodu ma byc kamerka HD (720p). Tyle z internetow znam :P. Ma ktos moze ggdzies gdziet o mozna live ogladnac lub juz potem? xD

Opublikowano

Kurwa te telefony kosztują więcej niż średni komputer

Jakbym dostał iphone to pierwsze co bym zrobił to go sprzedał i kupił sgs xD

Opublikowano

http://www.youtube.c...player_embedded

gabarytowo się prawie nie różni, w srodku lekka zmiana bebechów, a cena pewnie większa o 20/30 %. Zmian i tak nie odczujesz bo iphone 4 i tak jest szybki :). Więc - po co?

Nie wiem jak wam ale mi sie podoba. Troche szkoda ze ten sam design ale coz ... najwyrazniej stawiaja na prostote :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Zavetti już 3GS jest szybki, a co dopiero 4S i 5 :O

Dla mnie brak pulpitu tylko menu jest o wiele wygodniejsze. Ale o gustach się nie dyskutuje ;f

zamkniętość (itunes itp),

JailBreak rlz. IPH jest dla tych, którzy nie chcą/nie lubią grzebać w romie, żeby dobrze działało (jak w przypadku Galaxy Mini. Musiałem spędzić trochę czasu w plikach)

Opublikowano

Ja nie lubie, nie chce się dodatkowo trudzić za coś, co powinno ułatwiać mi, płacacego (niemałe) pieniadze za taki telefon.

Przecież mówie - nic wielkiego w piatce nie ma, a już 3-ka jest szybka, wiec po co brać coś z lepszymi bebechami, ale bez widocznie lepszego efektu i jeszcze płacić za to krocie?

Opublikowano

Pewnie że bym chciał mieć sprzęt Apple :P Ale niestety nie mogę sobie pozwolić na tak drogi sprzęt ;)

A ci co piszą że chujowy czy tam hipsterski to jebane biedaki z biednej Polski po prostu ich nie stać i chcą dogryźć ;)

PS. T-Mobilie rozjebało Play ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Bedzie miał większy ekran, ale o rodzielczosci z 4s... Bedzie sie po prostu prawdopodobnie miescil jeszcze jeded rzad ikonek :). Nowy dock. Podobny do 4/4s ale troszke inny jednak. Na pewno lepszy procek, ram itp. Ponoc z przodu ma byc kamerka HD (720p).

Internetowe przecieki sie sprawdziły w 100%.

Niewiadomo tylko co z wejsciem na sluchawki ;x

Opublikowano

Użytkowałem "trójke" - dla mnie super. W reku miałem "czwórke" i juz nawet ta czwórka nie była warta tych 3 tysiecy czy ile ona tam stoi."piątka" kusi dlatego że nowość ale zdecydowałem sie na SIII jest to świetny telefon choć wiem ze system IOS to jak dla mnie najlepszy system operacyjny niestety nie podoba mi sie polityka Apple, najchętniej wszystko by poblokowali i pozakładali na mikropłatności, niedługo odblokowanie telefonu bedzie płatne :huh: I ten Itunes zablokowany praktycznie na wszystko. Żeby coś tam wgrać to trzeba sie głowić i głowić bo wszystko poblokowane.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...