Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Jak założyć spodnie.

Vipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że do jutra pewnie stracę konto postanowiłem odrobić warny poprzez pisanie poradników bo innego sposobu nie ma.

1. Wyciągasz z szafy spodnie i wkładasz lewą nogę lub prawą.

2. Sprawdzasz czy na dobrą stronę czy nie na tzw. LEWĄ

3. Jeśli jest ok to wkładasz prawą nogę

4. Podsuwasz do góry.

5. Ewentualnie korzystasz z pasa jeśli są za luźne.

6. Zapinasz rozporek no chyba że jesteś zboczeńcem zostawiasz rozsunięte.

7. Zapinasz guzik.

8.GOTOWE

ps. rsgwbe.jpg

Opublikowano

@up

dokładnie

poradnik w ogole nie dopracowany, analfabeta by się nie połapał, a dla małych chłopców nie ma kolorków beznadzieja..

Specjalista
Opublikowano

To nie o like to o warny chodzi chce by mi je zdjęli tak wiec bedzie cała seria takich poradników.

To dostaniesz taką samą serie warnów.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Słaby z ciebie troll.

Bardzo dobrze to ująłeś. Troll jest słaby, wręcz na poziomie podstawowym przy czym muszę zauważyć że kolega ma chęć rozwijania się i może z niego wyrosnąć niezły jajcarz.

Opublikowano

Słaby z ciebie troll.

Ja nie troluje aby tracić warny trzeba napisać poradnik w odpowiednim dziale mam rację? No chyba że modzi zdejmują go bez niczego to dajcie - 20 % i będzie ok. Ale wiem że tak nie jest z 3 letniego doświadczenia na MPC a więc muszę pisać poradniki. Tak więc nie widzę sensu by trollować to można by robić np. w statusach ale ja nie chce warnów tak więc udzielam się na forum. Ewentualnie niedługo poradnik na pizze może bardziej się spodoba to co zrozumiałeś o co kaman?

Opublikowano

I co jeszcze? Poradnik jak fap fapować?

1. Ściągnij spodnie.

2. Weź małego do ręki... dobra. Dalej nie piszę, bo mi się niedobrze robi /

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...