Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dobry dmg za 1350

mateusz6-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

morgana słaba 1vs1 .

Veigar :

- dobry pasyw

- stun

- combo = frag

Buty 3poty,2dorany,sorce,kages lucky,rabadon,dfg,void,morello,zhonya - build veigar .

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Jax, w 1v1 jedna z najlepszych postaci, robi rozpierdol na topie, dobry jungler, wystarczy troche techniki i postać staje się OP.

Amumu, jak dla mnie najlepszy jungler w grze, ma dwa stuny, bardzo łatwo ubijać creepy, zawsze kiedy mogę biorę go na rankedy, robiony pod tanka potrafi przyłożyć porządnie i nie stracić połowy życia na np. Xina (wystarczy thronmail czy jak to się tam pisze) czy innego ad. Robiąc go pod AP tanka jest jak dla mnie marny, ponieważ on sprawdza się lepiej jako tank, ktory w tf może wlączyć ulti, by tylko wyłączyć każdego, rzucić się pod turreta itp.

Polecam też Teemo, jest to jedna z najfajnieszych postaci w grze, free ward?, łatwo ma uciec, przez swoje W, denerwujący Q skill, który jest kontrą na większość AD, E skill zadający spore dmg, który potrafi dobić jak ignite

Opublikowano

jeżeli wolisz magów to już napisałem morgana lub veigar

albo wez sobie mana off tank ryze :D

stun duży dmg szybkie cd .

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...