Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Głosowanie na League Of Legends

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jest możliwość głosowania jak co roku na nagrodę Golden Joystick Awards polecam głosować ponieważ w zeszłym roku jak League of Legends wygrało w głosowaniu gracze otrzymali 10 razy IP boost zobaczymy może w tym roku również coś otrzymamy ;)

edit

a tak sory zapomniałem dać link na szczęscie już dał MrSpritex1

Opublikowano

Przecież pisali newsa... Jak wygrają na NA to gracze serwera NA dostają 10IP boost, a jak wygrają w Europie to gracze EUW i EUNE dostają darmowe boosty. Polecam głosować :) ja osobiście zagłosowałem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Oto link do newsa:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/g%C5%82osujcie-na-league-legends

Polecam zagłosowac :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano
Jeżeli przypadnie nam amerykańska nagroda GDCO, w ramach naszej wdzięczności zapewnimy graczom z Ameryki Północnej dopalacz do PZ na 10 zwycięstw. Jeśli otrzymamy europejską nagrodę Golden Joystick, każdy gracz z Europy dostanie od nas w prezencie taki sam dopalacz. Pomóż przywoływaczom zza wielkiej wody w zdobyciu premii - oddanie głosu na obie nagrody zajmuje jedynie minutę.

Ciekawe czy dostaną Golden Joystick jak nie to EUW i Nordic nie dostaną nagrody xD hahahaha

Opublikowano

Powinni się bardziej postarać z nagrodami za 10 boostow nawet strony nie chce mi sie otwierac :P Może jest to spowodowane zbytnią pewnością RIotu co do wygranej kto wie

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...