Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishCrafting Dedyk, Survival + FB, FRAKCJE

ManiekxP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adres IP: s49.mineserv.eu:23181

Typ Serwera: Survival+Dzialki

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

PvP: Tak (Zależy gdzie )

Premium: Nie

Sloty: 20

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Status: Dostępny

Zapraszamy !!!

Opublikowano

Ta jasne trzeba bylo nie wkurzac mnie to by bylo inaczej -,- a po drugie jezeli nie wiesz ile mam lat nie odzywaj sie na mój temat o to ze sie pomylilem bo mi sie wcislo j miedzy literami ty robisz wielka borute i sie smiejesz

Tak wiec ja dziękuje za takiego Gracza który śmie ze mnie głupka robić , a co do dziecka , ty tez jestes dzieckiem bo zapewne masz rodziców i nie rób z siebie urabura kamienna góra

Co do tego naucz sie czytać bo widze ze nie potrafisz bo jak byś potrafił przeczytal byś ze to jest serwer SURVIVAL + FB a , ty sie jeszcze pytasz czy dal bym ci diax eq i inne bajery bo bys reklamowal mój serwer , na survivalu tyle co z tego wiem masz sam sobie znalesc wszystko

Opublikowano

to jest twoja opinia z którą sie nie zgadzam bo ty jestes zalosny , co za idiota wchodzi na serwer nawet nie zdazy sie zalogowac a pisze do mnie i daje mi propozycje cos za cos nie mozesz najpierw pograc grzecznie sie zapytac a nie cos napisalem do ciebie miedzy litery wpierdzielia mi sie literka a ty lol? hahahaha no chlopie kogo ty reprezentujeszz tylko swoja glupote przez takie byle co próbujesz mi zniszczyc serwer , czy by cie h*j ni strzelal jak ja bym Ci tak zrobil na pewno tak bo jestem tego pewien

tak wiec ziomuś pal wrotki i nara

ten kto bedzie chcial i tak wejdzie nawet jezeli zobaczy ze tu piszecie takie bzury nawet nie weszliscie nie zobaczyliscie a podejmujecie decyzje , jak ja bym zobaczyl taka opinie na inny sewer mial bym to gdzies bo wiem swoje i bym tam wszedl nawet jezeli sa takie komentarze bo sie przekonam na wlasnej skórze czy na prawde tak tam jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...