Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FPS

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam straszny problem z FPS. Niedawno padla mi plyta glowna, musialem wymienic. Od tego czasu nie grałem w nostale. Do teraz. Sciagnolem sobie, odpalam i co!? Ledwo 20 fpsow, przy poruszaniu sie i gdy jest z 5-6 osob obok mnie to fps jest rowne 2-6... Takich lagow w grach chyba nigdy nie mialem. Mam zintegrowana karte graficzna 128MB, gram w LOL'a i mam FPS'ow 40 (w trybie ekranowym). Nie bede wymienial karty graficznej (nie potrzebna mi, mam xbox360, na kompie gram w raczej stare gry typu LOL, metin2, cs itp.). Nie bede robil formatu. Moze powiecie mi jak zmienic ustawienia tekstur itp. na najnizsze? W opcjach nic nie ma. Dalem 16 bitowe kolory, pasek FPS dalem na full, mam tryb ekranowy i dalej mam od 2-20 fpsow. Pomozcie! Kazda sensowna odpowiedz bedzie nagradzana LIKE

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Może zaaktualizuj sterowniki ? Często w takim czymś siedzi błąd. Jeżeli nie to źmień grafike z openGL na tą drugą lub odwrotnie. :D

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

MrJigoro, nie chodzi mi o lagi, bo internet mam dobry, Chodzi o FPS.

GothRain, nie umiem znalezc sterownikow do mojej karty. Mam zintegrowana.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Wyczyść chat ;)

tzw. Jak włączasz grę to zaznacz opcję żebyś nie dostawał wiadomości z głośnika, a potem kliknij np. zakładkę (na chacie) rodzina. Wtedy jak będziesz miał pusto to prawdopodobnie może zwiększyć ci FPS.

tutiprPNG_xhnesqx.PNG

(Kliknij na obrazek żeby powiększyć)

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...