Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gigant Problem]

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Mam bana na konto, nawet nie wiem za co. Chciałem się odwołać ale kazali mi podać maila na który rejestrowałem konto. Problem w tym że albo onet je usunął( jak mi się już tak raz zdarzyło) albo coś jest nie tak. Piszą mi że nie mogę nic załatwić bez prawowitego emaila. Pisałem im że moge podać historię kontra, lecz odpisali że to nie jest wystarczający dowód.

Istnieje jakiś inny sposób odzyskania emaila?

Opublikowano

Coś wątpie, żebyś dał radę to odzyskać.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

może napisz na support oneta i opisz im sprawę. Na ile masz bana? może powiem ci za co

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Skoro miales juz taka sytuacje z onetem to po co dalej z neigo korzystasz. Z gmailem niema nigdy problemow. Nie chce cie dolowac, ale raczej konto masz nie do odzyskania.

BTW.

Uzywales bota? Cheat engine? Wyzwiska w stosunku do adminow gry? Podawales sie za gma? Wyludzajaca hasla stronka? Multiusing kont?

Opublikowano

Wiesz, support 4 Story a NT różni się. Może nie bardzo jednak gm w 4 są bardziej przyjaźnie nastawieni. NT nie ma miłych gm, kiedyś był Red ale już go chyba nie ma. Shauna czy jakoś tak oraz Devona to najlepsze przyjaciółki Hurina z enigmy i się dziwić że jest nr 1

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...