Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie.

13 sierpnia 2012 roku dostałem ostrzeżenie od pana Baksiu.

http://scr.hu/3j4/q4wt4

Jak widać na załączonym obrazku dostałem ostrzeżenie za to, że nie dostarczyłem pracy na konkurs.

Tylko, że ja w tedy miałem poważne problemy rodzinne i nie miałem pod żadnym pozorem dostępu do internetu więc pracy nie mogłem dostarczyć w żaden sposób, jak i poinformować iż jej nie dostarczę.

Myślę, że jest to nie fair więc postanowiłem napisać do szanownego pana Baksia.

On odczytał wiadomość lecz nie odpowiedział.

Jeżeli założyłem temat w złym dziele proszę o przeniesienie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

No to takich modów powinni degradować z pozycji. Każdemu mogą w każdej chwili wypaść problemy. Człowiek nie jest robotem.

Ale to oczywiście się już nie liczy...

Ale ja wiem dlaczego się tak dzieje. Dzieje się to dlatego, że chcą mieć jak najwyższe miejsce w modlogs...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Weteran
Opublikowano

Ale ja wiem dlaczego się tak dzieje. Dzieje się to dlatego, że chcą mieć jak najwyższe miejsce w modlogs...

Stop. Zaraz jeszcze pojawi się teoria, że baksiu to ufo. Nic nie udowodniłeś i wyjeżdżasz z takimi bzdurami.

Jeżeli w regulaminie tego konkursu było coś o karze za wycofanie się z udziału, to nie widzę przeszkód, że ktoś faktycznie wlepił ci te 5%.

Akceptując jakikolwiek regulamin musisz się pogodzić z takim ryzykiem.

Opublikowano

Ja też dostałem wtedy warna. Deklaracja uczestnictwa zapewniała w nim udział, co kogo obchodzi, że masz inne sprawy?

Dogadaj się z Baksiem na PW a nie spamujesz w sugestiach...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie wlicza się chyba ;D

@Top

Jeżeli w regulaminie konkursu było napisane, że kto nie odda pracy dostanie warna, to już pretensji nie powinieneś mieć. A jeżeli nie było nic takiego napisane to możesz mieć ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie organizujesz konkursu - nie wiesz jak trudno coś takiego zorganizować.

Warn słuszny, jak się zgłaszasz to się do czegoś zobowiązujesz.

Opublikowano

Moim zdaniem powinni dział zrobić z skargami na modów bo to co się dzieje to masakra

chyba nie znają znaczenia słowa SPAM

Opublikowano

Tak, tylko w regulaminie czegoś takiego nie było.

Chyba każdemu zdarzają się jakieś kłopoty rodzinne?

W przypadku Hexball'a za nie branie udziału w konkursie nie było warna tylko po prostu valcover.

Moim zdaniem jest to absurd.

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Baksiu lubi wstawiać warny za nie branie udziału w konkursie po tym jak się do niego zgłosiło. Też taki dostałem a konkurs wgl się nie odbył, więc jak go niby utrudniałem. Osobiście wystarczyło by wysłać pw z powiadomieniem że niestety nie weźmie się w nim udział i tyle ^_^ Ja mam na to wyjebane jak nie mogłem to nie mogłem niech warnuje ;)

Stop. Zaraz jeszcze pojawi się teoria, że baksiu to ufo. Nic nie udowodniłeś i wyjeżdżasz z takimi bzdurami.

Jeżeli w regulaminie tego konkursu było coś o karze za wycofanie się z udziału, to nie widzę przeszkód, że ktoś faktycznie wlepił ci te 5%.

Akceptując jakikolwiek regulamin musisz się pogodzić z takim ryzykiem.

Ale żeś dojebał, podaj mi 1 przykład konkursu w którym pisze coś o karze za takie coś ^_^ bo ja osobiście z tym się nie spotkałem.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Padłem... Jak widzę czasami wasze posty na temat moderatorów to chce mi się śmiać. Baksiu nie ma ci do roboty tylko nabijanie modlogs, być mieć gm. Tak na marginesie to warny nie są liczone w modllogs. :) Warn słuszny, jak zgłaszasz się do konkursu to musisz spełnić wymagania.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Padłem... Jak widzę czasami wasze posty na temat moderatorów to chce mi się śmiać. Baksiu nie ma ci do roboty tylko nabijanie modlogs, być mieć gm. Tak na marginesie to warny nie są liczone w modllogs. :) Warn słuszny, jak zgłaszasz się do konkursu to musisz spełnić wymagania.

Aha np moja mama zmarła, i mam robić pracę która według was jest ważniejsza? pff jeron logic

Opublikowano

up: ale to jest inna sprawa.... jesli zdazy Ci sie cos takiego to mysle ze pw do modka to nie problem ;)(czas napisania ok 2 min... )

@top warn słuszny... jesli mailes problemy to nie sadze ze nie mogles poswiecic 2 min na wyslanie pw do modka.Regulamin rzecz święta

Umrze mama, to zamiast czekać na czarnego lece na mpc >.<

Opublikowano

Aha np moja mama zmarła, i mam robić pracę która według was jest ważniejsza? pff jeron logic

To o takich sprawach się informuje organizatora/wyjaśnia się na pw. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

To o takich sprawach się informuje organizatora/wyjaśnia się na pw. :)

Umrze mama, to zamiast czekać na czarnego lece na mpc >.<

Opublikowano

Nie odbiegaj od tematu, te historie zostaw dla sb. Jeżeli dostałeś warna to piszesz do modka/gm, chyba, że nie poskutkuje to wtedy rozmowa z adminem.

8can.png

Opublikowano

Nie mam słów by to opisać, po prostu idiotyzm. Baksiu nie jest Twoją sekretarką - nie wiedział, że masz problemy rodzinne. Bo skąd mógłby wiedzieć? Po drugie, to nie jest dział do skarg.

A po trzecie - krytykujecie modów a sami w dupie byliście, wasze argumenty nie mają podstaw. Sami nie jesteście nieomylni i chciałbym was zobaczyć na stołku moderacyjnym - powiecie, czy to fajna robota i czy trudno jest popełnic błąd.

@down

Gimbusovelove?

Opublikowano

Nie mam słów by to opisać, po prostu idiotyzm. Baksiu nie jest Twoją sekretarką - nie wiedział, że masz problemy rodzinne. Bo skąd mógłby wiedzieć? Po drugie, to nie jest dział do skarg.

A po trzecie - krytykujecie modów a sami w dupie byliście, wasze argumenty nie mają podstaw. Sami nie jesteście nieomylni i chciałbym was zobaczyć na stołku moderacyjnym - powiecie, czy to fajna robota i czy trudno jest popełnic błąd.

Dawaj moda, zobaczymy ;)

Opublikowano

Zapracuj sobie najpierw na moda ;) Każdy jest człowiekiem, a baks. tutaj się nie pomylił, tylko zrobił to co do niego należało. Co go interesują twoje problemy rodzinne?

8can.png

Opublikowano

Zaczyna się to robić żenujące z waszej strony czt moderatów dodałem tut poprosiłem dziś moda o zdjęcie mi % on odpowiedział ze mało pracy włożyłem w ten tut by mi ściągnąć %

Tak naprawdę to nikomu się nie che zgłaszać na was skarg bo wiadomo jak będzie ze by jako zwykli userzy mamy gówno do gadania tak naprawdę

Opublikowano

Warn słuszny. My tez mamy swoje problemy, a mimo to siedzimy na dupie, by zorganizować wam konkursy, które później bardzo często olewacie. Było milion sposobów, by poinformować organizatora o braku możliwości uczestniczenia w konkursie. Zasady były jasno napisane, a my nie będziemy wnikać w to, czy byłeś chory, umierający lub miałeś inne problemy.

Następnym razem odwołuj się poprzez pw.

Opublikowano

Gz, po miesiącu zauważyłeś warna. Jeśli się do czeogś zapisujesz, to się z tego wywiązuj. Było kilka osób, które poinformowały mnie poprzez PW, że nie dostarczą pracy lub zaraz po otrzymaniu warna, że były na wakacjach itd. Termin był podany, tak więc skończ pierdolić farmazony.

A PW często nie odczytuję, bo tapatalk otwiera mi wszystko automatycznie.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...