Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Co wybrac?

krystian20121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ,a mianowice : Mam 5900 Speedbostow ;D jakie auto wybrac ? klasa się nie liczy zeby tylko do takiej sumy .

Pozdrawiam

@Nie znalazłem działu z takimi pytaniami .

Opublikowano

Bierz BMW M1 Procar, i właduj full moc nitra, stary bedzie latał tym wozem, naprawde, gorąco polecam, no i na drugim miejscu, porshe 911 GT2, tez super autko, lecz juz nie takie nitro.

Opublikowano

Za boosty polecam, gt2 997, wrzuc w niego 3 sekundy przedluzony start, zwiekszone obroty do doskonalego startu o 8 % i zwieksz dlugosc nitra. Wtedy bedziesz starrtowal jak pit bull i konczyl jak hart

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Hmm. Ja bym polecił forda mustanga rtr-x, jedne auto z najlepszych w grze, duży v-max, wielkie przyspieszenie i nawet dobre sterowanie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Hmm. Ja bym polecił forda mustanga rtr-x, jedne auto z najlepszych w grze, duży v-max, wielkie przyspieszenie i nawet dobre sterowanie.

Bierz 911 GT2 to najtańsze i dobre auto, jeśli możesz to uzbieraj na Pagani Zonda Cinque, po najnowszym update to najlepsze auto z gry lecz kosztuje 8000SB. Wybór nalezy do ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...