Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Klan 102 Dywizja Pancerna Ogłasza Rekrutacje!

szuwari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

102 DP liczy na Ciebie!! Najlepiej 18 lat ... min: VII tier( lV - arta) Kultura osobista, Ts3.

KLAN 102DP rekrutuje graczy min VII tier HT,TD,Light,Med lub IV arta, zainteresowani zgłaszać się.

Podania Prosze zgłaszać Do Gracza Ges79 lub na stronie Wota

Link Do Forum Klanu

http://http://102dp.jun.pl/

Opublikowano

102 DP liczy na Ciebie!! Najlepiej 18 lat min: VII tier( lV - arta) Kultura osobista, Ts3.

KLAN 102DP rekrutuje graczy min 7 tier HT,TD lub 4 arta, zainteresowani zgłaszać się.

Podania Prosze zgłaszać Do Gracza Ges79.

Zapomniałeś o medach i lekkich ;)

Opublikowano

Moze po prostu mt i lt im sa nie potrzebne, malo ich na cw jest.

Cw od 7 tieru ??Po prostu kolega się nie namyślił kiedy to czytał i napisał bzdury

Opublikowano

Znając życie to w tym klanie jest pełno 3-4 bo ktoś mówi ( a mogę do was dołączyć mam np 3 tier ale wbije szybko jutro 5... a oni. ok masz 2 dni...co się okazuje gracz jest w klanie a oni o nim zapominają )

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

mhmmm po 1 to co kolega napisał to nie prawda.. a o kontakt prosze do ges79 bądź do mnie szuwarii w grze!!

Opublikowano

Jak maja TS to pewnie tak ;)

Niekoniecznie. Spotkałem się z paroma klanami co oferowali TS ale niekoniecznie trzeba było mówić. Ale warto było posłuchać co inni mają do pomówienia np. podczas CW itp..

Opublikowano

Mmmm.. Nada się mój E-100 który wbiłem 10 min temu? xD dobra jeżeli mi się uda dzisiaj wbić topowe działo do tego Ciasta to może się spytam. 7 tier? max czy min? max do zaoferowania E-100, E-75, Lowe, Ferdinand. Min do zaoferowania Grille, AMX13 90, ARL 44, T-50-2.

Opublikowano

min 7 tier HT,TD lub 4 arta

Umie się czytać ze zrozumieniem ? ;x

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Chciałbym spytać, czy obowiązkowe jest posiadanie Mikrofonu?

Tak , ale byle byś słuchał nas

Mmmm.. Nada się mój E-100 który wbiłem 10 min temu? xD dobra jeżeli mi się uda dzisiaj wbić topowe działo do tego Ciasta to może się spytam. 7 tier? max czy min? max do zaoferowania E-100, E-75, Lowe, Ferdinand. Min do zaoferowania Grille, AMX13 90, ARL 44, T-50-2.

Przyjmujemy każdego Kto Spełnia wymagania :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...