Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] iP 3G baseband

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj tata dał mi swojego iphona 3G gdyż dostaje nowy. Zrobił on upgrade baseband do 06.15.00 żeby usunąć simlocka, a kiedy dostałem telefon, chciałem zrobić reset usuwanie aplikacji ustawien itp itd

Więc iphone zatrzymał się na logo appla, ja wyszukałem, dowiedziałem się że muszę zrobić downgrade basebanda bo inaczej nie będzie działał

Zainstalowałem ios 4.2.1 wersja zwykła i wersja sn0wbreeze, ale teraz nie moge zrobić nic więcej, kiedy instaluje system, pokazuje się tylko kabelek i logo itunsesa.

Pomoże ktoś? Nie chciałbym wywalić dobrego telefonu.

mca.png
Opublikowano

Podłącz do iTunesa i wgraj iOS 3.x.x. Najlepiej chodzi na iPhonach 3G. Downgrade basebandu łatwo nie zrobisz, wgraj tego OS i sprawdź czy zadziała.

iOSa bierz z tej strony : http://getios.com/

Jak już ściągniesz to otwórz iTunesa, i na stronie urządzenia przytrzymaj shift i kliknij Odtwórz po czym wskaż lokalizacje tego ściągniętego pliku. Instalacja powinna zacząć się sama.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...