Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardzien efektywna postać[Ankieta]

Killer1918

Najbardziej efektywna postać  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która posta? wed?ug was jest najbardziej efektywna do expa, ma fajne skile i si? szybko nie znudzi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Proszę was abyście w tej ankiecie zaznaczyli postać która według was jest najlepsza do expa, ma fajne efektywne skile i nie nudzi się zbyt szybko, a dodatkowo coś o tej postaci napisali w poście.
Ankieta może przydać się dla nowych niezdecydowanych graczy. :)
Opublikowano

Do expa najlepszą postacią jest barba, ale skille (według mnie) nie są jakieś super. Polecam mnicha, fajne skille w tym leczenie, z wyglądu też jest fajnie przez co nie jest nudny jak dla mnie.

Opublikowano

Popieram wypowiedź januszq. Według mnie mnich jest najlepszy ze względu że może nosić dobre itemy które są w dosyć niskich cenach i może być jak najbardziej tankiem.

@Down jaj sobie nie rób... za około 500k mam 75k hp, 10k def, dużo loh i res. Diamentowa skóra nie trwa długo, mało to daje. Pomyśl koszt eq pod czarownika tanka, potem pisz takie rzeczy.

Jakim cudem ty dostałeś kida nie mając zielonego pojęcia o tej grze?

@S0ul3r05 nie ważne kto jest pierwszy a kto drugi w rankingu. Jak byś grał nawet czarodziejem intensywnie, codziennie po kilka h to byś też mógł nabić dobry poziom.

Opublikowano

Popieram wypowiedź januszq. Według mnie mnich jest najlepszy ze względu że może nosić dobre itemy które są w dosyć niskich cenach i może być jak najbardziej tankiem.

Nie zgodzę się z Tobą. Dobry ekwipunek dla mnicha nie jest zbyt tani, a co do tanka, to owszem, ale tutaj o wiele lepiej spisuje się double WW barb lub wizard pod tanka.

Szczególnie ten drugi: loh + tornada, diamentowa skóra + zamrażanie dają mu praktycznie nieśmiertelność.

Co do tematu to polecam właśnie tank wiza, jest bardzo tani, wystarczy z 15k DPS i do tego z 800 resów i 20k hp.

Opublikowano

Polecam DH/Barbarzyńce. Mając odpowiedni ekwipunek na jednej z tych postaci możesz bez problemu dziennie expić kilka milionów a nawet i więcej.

Przykładowo Demon Huner jest bardzo szybki jeżeli użyjesz odpowiednich skillów, barbarzyńca ze skokiem może kombinowac, tąpnięciem etc. ;) Popieram wypowiedź Soulera co do barba.

Gość malutki688
Opublikowano

nie wiem po co przytaczasz top gosci z pl, bo to troche nie powazne.

tak naprawde wszytkie klasy dobre sa do farmy, szaman troche odstaje.zalezy jaki tryb gry lubisz.moim zdaniem wizz jest nudny:p ja osobiscie gram dh, ale robiac tanka wybralbym barba.

@up kilka kk expa to sie wbija majac 50 lvl.

jeszcze jedno, dh to najdrozsza postac, i monk czesto przez to obrywa bo coraz wiecej dh zaczyna szukac itemy z resami , hp etc.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Barbarzyńca najlepszy na buddy, zapiernicza jak mały traktorek ;D

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Mi tam dobrze gra się Wizz i jak dla mnie jest to najlepsza podstać do farma :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Każda postać jest dobra;p Każdą można zrobić pod różne style;)

Ja w dniu premiery odpaliłem Witch Doctora, wbiłem 60 i zmieniłem na DH którym też wbiłem 60;)

Potem jak wszedł 1.04 to się przerzuciłem na Monka i tak mi zostało do dziś;)

Chociaż powiem szczerze że jeszcze przed premierą zarzekałem się że Monka nie ruszę bo nie pasuje "klimatycznie" do gry a jednak przypasował i to bardziej niż np Wizz;)

Monk to jest Monk^^ Wbiłem już nim 100 paragon lvl i śmiało mogę powiedzieć że jest MOC^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Jeżeli komuś źle się gra barbarzyńca - zapraszam do skorzystania z "mojego" buildu ,który jest w sygnaturze , którą specjalnie dla Was zrobiłem:)
Jedno słowo na temat "mojego" buildu - jest pompa .
Jeżeli jakieś wątpliwości - pw .

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...