Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800 IP

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gragas :

- wytrzymały

- nie zabraknie nigdy many

- duży dmg

- szarża dzięki której można dogonić lub uciec przeciwnikowi .

Lee sin, baaardzo wytrzymała postać, świetny passyw i skille, system ucieczki jak i doganiania przeciwnika, jak nauczysz się nosić wardy przy sobie i stawiać je tak, by zawsze uciec, możesz carrować grę. Dmg też ma nie mały, odepchnięcie z ulta, którym łatwo trafić przeciwnika pod swój turret, jeden z najlepszych junglerów.

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Polecam ci swaina według mnie bardzo dobry champ. Niszczy na midzie wszystko (przynajmniej ja tak uważam). Fajne ulti dzięki, któremu nigdy nie zabraknie ci hp, wystarczy tylko jeśli poprosisz junglera o blue. Niszczące kombo W-E-Q-R, przed którym potrafi się obronić tylko postac z dobrym escapem.

Opublikowano

Irelia, nie trzeba mieć na niej kille, by kosić, na poczatku troche dostaje po dupie, ale wystarczy się wyfarmić troche i później złoży prawie każdego.

Stun/slow, dojście, ulti z małym cd, którym łatwo farmić i którym można spamować, true dmg z W skilla.

Kosa na 1v1

Opublikowano

Irelia - świetna na solo topie, na 1v1 prawie zawsze win / ls z w i slow,stun z e. Do tego jak odpali ulta to już wgl.

Jarvan - op ult na tf'y, podrzuca na combo e+q, tarcza + slow z w, mocne dmg.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polecam ci swaina według mnie bardzo dobry champ. Niszczy na midzie wszystko (przynajmniej ja tak uważam). Fajne ulti dzięki, któremu nigdy nie zabraknie ci hp, wystarczy tylko jeśli poprosisz junglera o blue. Niszczące kombo W-E-Q-R, przed którym potrafi się obronić tylko postac z dobrym escapem.

Racja :D byłem na midzie vs Morgana, zaraz wpada Varus, ja na low hp Morgana low hp, a tu zaraz double z combo + ulti + ignite <3. Super gość zmainowałem go właśnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...