Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomość od youtube: możesz już zarabiać na swoich filmach

brtos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam małe pytanko: Mianowicie, ostatnio otrzymałem propozycję do zostania partnerem YouTube. Nie mam 18 lat, ale kolega mi wysłał "podanie" do youtube. Ja sam go wysłać nie chciałem. Ale doszła do mnie wiadomość "Możesz już zarabiać na swoich filmach". Czy to znaczy, że mam partnerstwo? Jeżeli tak, (no bo mam w menadżerze filmów zakładkę zarabianie) to dlaczego nie mogę zmienić miniatury filmu? Proszę o szybką odpowiedź. A jeszcze jedno: Jak otrzymuję pieniądze? I czy mogę wogóle korzystać z tego programu i nie dostawać kasy? Bo kasa mnie na razie nie interesuje, chcę po prostu mieć tego partnera, żebym mógł te miniaturki wstawiać i ogólnie żeby konto było bardziej profesjonalne. Z góry dzięki za odpowiedz.

Opublikowano

40k wyświetleń wszystkich filmów, czy jednego? Bo ogólne wyświetlenia mam ponad 110k, a i tak jeden z moich filmow ma 50k wyświetleń. A miniaturkę można zmienić tylko podczas wysyłania nowego filmu, czy w starszych filmach też można?

Opublikowano

Jutube odblokowało możliwość zmieniania miniaturek filmu dla wszystkich nieważne ile masz widzów, wyświetleń czy łapek ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...