Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno minecraft przez sms

DevilShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ma ktoś sprawdzonego sprzedawce na Allegro który sprzedaje Gift Code przez sms lub jakaś strona na której można kupić tak do 100zł - 120 zł

Opublikowano

Za SMS nie kupisz GiftCode.

A te 100 zł - 120 zł to także smsem, czy przelewem ?

Bo GiftCode kosztuje około 90 zł :3

Opublikowano

mam do wydania sms 120zł na Gift Code tylko gdzie kupić i żeby było pewne że kod nie wygaśnie po miesiącu lub nie dostanę go po zapłacie

Admin Cienia
Opublikowano

Sprzedaż i kupno za pośrednictwem sms jest nieopłacalna, nie wiem dlaczego zależy Ci tak na tej formie płatności. Jeśli nie posiadzasz konta bankowego możesz zapłacić np. na poczcie wypełniąc blankiet przelewu.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nikt nie sprzedaje minecraft przez sms legalnie.

Tylko są przekręty które oferują mc tak naprawde to niedziała a skoro piszesz że masz do wydania 120 zł i tak firma by dostała 60 zł bo z sms idzie zawsze połowa.

76561198035884547.png

Opublikowano

Mojang nie prowadzi sprzedaży Gift-Code za pośrednictwem SMS, więc nie ma żadnego autoryzowanego sprzedawcy tym sposobem. Możesz próbować kupować na allegro, czy innych tego typu stronach, ale pamietaj, że taka sprzedaż jest nieoficjalna, więc nie masz żadnej pewności co do kupowanego towaru.

Opublikowano

Ludzie, kiedy ogarniecie to kupowanie przez sms'y. Zasada jest prosta: JESLI GRA,KSIAZKA,PLYTA ... KOSZTUJE 100 zl A SPRZEDAWCA OFERUJE SPRZEDAZ PRZEZ SMS, TO MUSICIE WYSLAC SMS'A ZA CO NAJMNIEJ 200 zl ! Czyli cena x 2 (a nawet troszke wiecej)

Inaczej, Minecraft za sms'a musi kosztowac okolo 230 zl ( SIC!)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Ludzie, kiedy ogarniecie to kupowanie przez sms'y. Zasada jest prosta: JESLI GRA,KSIAZKA,PLYTA ... KOSZTUJE 100 zl A SPRZEDAWCA OFERUJE SPRZEDAZ PRZEZ SMS, TO MUSICIE WYSLAC SMS'A ZA CO NAJMNIEJ 200 zl ! Czyli cena x 2 (a nawet troszke wiecej)

Inaczej, Minecraft za sms'a musi kosztowac okolo 230 zl ( SIC!)

Po co nabijasz sobie posty ? Przecież wyraźnie napisałem o sms'ach...

76561198035884547.png

Opublikowano

Kurcze , akurat nie pamiętam tej strony.. mam wypróbowaną stronę przez mojego kolegę. Na początku ( na tej stronie ) pisało że kosztuje 150 zł , ale porozmawiał z założycielem strony i sprzedał mu konto ( jakieś 3 msce temu ) i gra to teraz, jak znajdę tą stronę to dam Edita

Opublikowano

mam do wydania sms 120zł na Gift Code tylko gdzie kupić i żeby było pewne że kod nie wygaśnie po miesiącu lub nie dostanę go po zapłacie

Ekhem, ekhem....

A jak myślisz ? Minecraft.net

I po co Ci aż tyle ? Gift Code to kwestia 85zł +/- drobne.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...