Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie filmów

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie jest takie czy jak będę kręcić filmy w minecrafcie takim oto sprzętem filmy będą mieć bardzo dobrą grafikę podkreślam bardzo dobrą żeby w hd mógł kręcić i żeby lagów nie było?:

nie wiem jak długo będzie ta aukcja ale ten processor nazywa się tak: AMD PHENOM II X4 955

http://allegro.pl/am...2612529014.html

jeżeli ten oto procesor nie starczy proszę o zapodanie nazwy lepszego :)

oraz chciałbym się spytać ile RAM jest najlepiej mieć na takie filmy? żeby były płynne i żeby kręcić je w HD

Teraz oddzielnie pytanie czym kręcić te filmy dla dobrej jakości? frapsem?, a może jest coś lepszego?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Jak masz kasę i5-2500k lub i5-3750k, potem kręcić, jeśli nie to i3-2400. Ale byś musiał płytę główną zmieniać. O takie rzeczy lepiej pytać na peb.pl. RAM starczy 4-8. Ten Phoenom najnowszym procesorem nie jest, teraz najwydajniejsze są Intelowskie procki.

Opublikowano

podałbyś pełną nazwę najlepszego procesorka? ;D fakt kasa ma znaczenie, ale raz chce mieć dobry processor na 2-3 latka ;D więc moze być drogi

Opublikowano

podałbyś pełną nazwę najlepszego procesorka? ;D fakt kasa ma znaczenie, ale raz chce mieć dobry processor na 2-3 latka ;D więc moze być drogi

Do gier i5-2500k i radiator do niego, Macho Rev. 2 lub i5-3750k, gorzej się kręci ale jest chłodniejszy i mniej prądu żre, lepiej go wziąć, też z radiatorem. Grafika jakiś GTX 660Ti lub Radeon. Płyta od AsRocka bo dobrze się na nich kręci. Najlepiej jakbyś powiedział ile możesz wydać, to złożyłbym zestawik.

Opublikowano

powiem tak chce kupić jak najlepszy processor mam kasy na pewno starczy :D nie chce wydawać już na gówna i co rok wymieniać... chce kupić raz, a dobrze, dajcie mi pełną nazwę najlepszego processora ? ;p

PS: tylko żeby był najlepszy : DD

Opublikowano

Najlepszy? Intel Core 7 3770k lub Intel Core 7 3930K :D

i7 najlepszy do renderowania, przy niektórych grach i7 traci wydajność.

Opublikowano

Podaj wszytkie specyfikacje komputera a nie tylko procesor

niby co? ram sam dokupię tu nic nie musze się pytać ;DDD Chodzi mi o processor chyba że oprócz tych dwóch owych rzeczy też jakieś inne z starego kompa trzeba zmienić do kręcenia filmów?

Najlepszy? Intel Core 7 3770k lub Intel Core 7 3930K :D

Wszyscy się zgadzają że ten processor jest najlepszy do kręcenia filmów??

Opublikowano

zdecydowanie wystarczy ten sprzet.

do nagrywania polecam Ci camtasia studio, ma w sobie obrobke filmow, a i popatrz na yt jak wrzucac filmy w hd.

Opublikowano

Podaj reszte zestawu, możliwe że będziesz musiał np. wymienić zasilacz.

Mam 965, prawie to samo i działa super :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...