Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólna gra na Myth/OverLimit.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam, szukam teamu do wspólnej gry na Myth(najbardziej odpowiedni server) lub ew. OverLimit(nie ma bota). Na Myth szukamy ludzi, którzy chcą pozostać na serwerze dłużej, a dlatego iż ponieważ założycielem servera jest znany Synx i niedługo będzie wprowadzał Arabian Update(Miasto Baghdad i okolice, mobki, itemki, npc itd. oczywiscie bez nowej rasy). To powinno zachęcić dużo ludzi i zobaczyć, że serverek jest zajebisty. Jeśli chodzi o team to... :

1. War/cler :

2. War/cler :

3. xx/cler(cler najlepiej str) :

4. xxxx/bard :

5. xxxx/bard :

6. Wiz/xxxxx : Ja (ShowMustGoOn)

7. Wiz/xxxxx :

8. Wiz/xxxxx :

Jeśli chodzi o wymagania wiekowe itd. to nie ma żadnych, ale proszę Was bez żadnych palantów którzy myślą że wyzwiskami i innymi podobnymi rzeczami zyskają szacunek. Dlaczego bez wymagań wiekowych? A no bo są i tacy 14-15 latkowie co się zachowują bardziej przyzwoicie niż dorosła osoba, również nienawidzę stereotypów że młoda osoba jest tępa itd. Podania piszcie najlepiej na PW lub na skype: elchombo123... Pozdrawiam!

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Powodzenia ze znajdziesz takie party juz nie jeden byl taki temat o wspolnych grach i zawsze nic z tego nie wyszło a myslisz ze ludzie zleca sie nowosci ? moze i tak ale cos sadze ze nie bedzie to nic strasznie ciekawego . Wiec lepiej wbic na jakis serw juz zrob gildie i zbieraj tam typa. A co do pt to jesli na Over nie ma bota to sadze ze duzo ludzi wytrzyma sam wiem bo juz gralem na takich serwach gdzie nie ma bota i polaczki wchodziły do gildi jeden dzien gry i juz koniec .

@edit a chodzi ci o ten serw myth ?

http://mythonline.eu/

jak tak mam tam 120 wiza FF bo tam chyba bota .

Jak to ten serw o ktory ci chodzi moge zagrac ;)

1373700515-U207193.jpg
Rekrut
Opublikowano

Powodzenia ze znajdziesz takie party juz nie jeden byl taki temat o wspolnych grach i zawsze nic z tego nie wyszło a myslisz ze ludzie zleca sie nowosci ? moze i tak ale cos sadze ze nie bedzie to nic strasznie ciekawego . Wiec lepiej wbic na jakis serw juz zrob gildie i zbieraj tam typa. A co do pt to jesli na Over nie ma bota to sadze ze duzo ludzi wytrzyma sam wiem bo juz gralem na takich serwach gdzie nie ma bota i polaczki wchodziły do gildi jeden dzien gry i juz koniec .

@edit a chodzi ci o ten serw myth ?

http://mythonline.eu/

jak tak mam tam 120 wiza FF bo tam chyba bota .

Jak to ten serw o ktory ci chodzi moge zagrac ;)

Tak chodzi o ten Myth, nawet byłem z Tobą tam w guild jeśli dobrze pamiętam.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

Wiec moge zagrac szkoda tylko ze bota nie ma bo w weekendy mam szkołe a w tyg. mam czas ale nie za duzo .

Bot na Myth działa, aczkolwiek nie supportują go. Niedługo będzie update i prawdopodobnie odpakują clienta, żeby można było łatwiej używać bota :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...