Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Daylos34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedługo przeprowadzam się do nowego domu i musowa jest zmiana internetu. Dotychczas miałem osiedlówkę. Teraz pragnę zakupić neta typu światłowody czy LTE. Jednak jest tyle tego że o ja pier*ole. Jakiego neta polecacie. WAŻNE! Mnie interesuje tylko internet bez limitu GB. Zasięg też się liczy. Mieszkam w Białobrzegach województwo Mazowieckie. To jest 70km na południe od Warszawy i 36km na północ od Radomia. Nie mam pojęcia czy tu jest zasięg ale z Neostradą z Liveboxem nie było problemów.

Proszę o pomoc.

Admin Cienia
Opublikowano

Zorientuj się czy w miejscowości do której się przeprowadzasz jest np. telewizja kablowa lub firma oferująca ?radiowkę?, ew. weź internet z TP.

Większość dostawców oferujących mobilny internet np. LTE nakłada limity, więc tutaj możesz mieć problem ze znaleziem odpowiadającej Ci oferty. Osobiście korzystam od paru lat z interneru w telewizji kablowej i jestem zadowolony.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@up ja będę mieszkał w tej samej co mieszkam teraz lecz z drugiej strony miasta. Podobno mieli zakładać z cyfrowego polsatu przekaźnik. LTE z Plusa nie ma przekaźnika w moim mieście. Co do TP. Ile jest maks prędkości? I ile może to kosztować za miesiąc??

Admin Cienia
Opublikowano

Co do TP. Ile jest maks prędkości? I ile może to kosztować za miesiąc??

Szczegółowe informację znajdziesz na stronie internetowej TP. To samo dotyczy wielu innych dostawców.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...