Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Portal spolecznosciowy pomoc

komp165

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o jakas pomoc przy tworzeniu portalu spolecznosciowego podobnego do nk.pl od czego powinnienem zaczac prosze o jakas pomoc.dzieki

www.superchichot.pl

Opublikowano

jak narazie naucz się:

- php

- mysql

- css i html (do wyglądu)

jeśli naprawdę chcesz to zrobić to czeka cię bardzo, ale to bardzo dużo roboty...

4770714280454741315510.png
Opublikowano

dobrze by bylo zeby podeslal by mi ktos jakis skrypt lub szablon gotowy do przerubki

Huh, każdy by tak chciał. Muszę Cię zmartwić. Zrobienie strony nie jest proste (a co dopiero portal społecznościowy) i nie polega na uzupełnianiu gotowych szablonów.

Na sam początek zalecam pouczyć się trochę Html. Gdy go opanujesz na poziomie przynajmniej podstawowym/średnim, naucz się CSS (dzięki niemu nadasz wygląd swojej stronie). Tak więc radzę zacząć od prostych stron i ciągle się uczyć nowych rzeczy. Ortografii też...

Opublikowano

Wystarczy znać tylko podstawy strukturalnego programowania w PHP żeby napisać konkretny CMS. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Powiem Ci że jeśli znasz języki to samemu w miesiąc napiszesz takie nk jak było w 2010r.

/ps, napisz mniej więcej za tydzień czy się już poddałeś czy dłużej wytrzymasz z postanowieniem. :)

Opublikowano

Wydaje mi się, że istnieje cms który jest nazwany "kopią facebooka".

Po za tym są już inne gotowe CMS tej kategorii - wystarczy tylko poszukać :)

897771404427433574016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...