Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Info z FB dark orbita

JaLurek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie piloci!

Nieznane przedmioty które zostały zaobserwowane w przestrzeni kosmicznej są coraz bliżej! Żeby się na to przygotować firmy zmodyfikowały swoje bazy na mapach x-1!

Oto zapowiedź tego jak będą wyglądały!

Zdjęcia nowych stacji: https://fbcdn-sphoto..._59487691_n.jpg

I nie zapomnij podzielić się tą informacją z innymi pilotami!

Ciekawe co to będzie to coś :P

PS: Tłumaczenie Tłumacza + moje poprawki bo to debilnie brzmiało ^^, trochę obciąłem, ale i tak nic ciekawego tam nie było^^

76561198053546969.png

Opublikowano

ale się obudziłeś to już było dawno na fb i na mpc forum też :) a na 99% nowy alien ale z bb to nigdy nic nie wiadomo może następna zabawka za uri

x

Opublikowano

ale się obudziłeś to już było dawno na fb i na mpc forum też :) a na 99% nowy alien ale z bb to nigdy nic nie wiadomo może następna zabawka za uri

Nie było tego.... Było co innego i to jest kontynuacja tego.... Jakim cudem dawno skoro wstawili to 11min temu....

76561198053546969.png

Opublikowano

bazy nawet fajne oby nic za urke bo jeszcze starej fe z havokami nie zrobiłem :D

Raczej to będzie nowy alien bo piszą tak "Firmy już przygotowują swe bazy na to "coś'"" tak mniej więcej w tłumaczeniu dosłownym ^^

76561198053546969.png

Opublikowano

Jak dla mnie design tego denny w skali 0-10 do 1, słabo zrobione graficznie podejrzewam że to będą baze dla poszczególnych firm ;)

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Wstaw fotę w igm bo link mi nie działa :/

Z tego co przeczytałem może być to nowy alien lub coś w stylu NYX'a i prawdopodobniejsze jest to drugie, może zamiast misji tam będzie sklep :)

@edit

Po prostu zmieniają wygląd bazy... Ale może zmienią wygląd map x-1 :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

a wg. mnie mogą być to asteroidy coś typu alien lecz wygląd wzięty z tych asteroid z 1-2 co kiedyś były może zrobią z nich alieny i event uratuj swą baze xD tak jak widać wyobraźnia u mnie działa :D

Opublikowano

Kolejna lag-maszynka do kolekcji, a swoją droga to wiemy na pewno ze to jest nowa baza, tylko po co ona skoro stara jest ładniejsze :\

Opublikowano

Kolejna lag-maszynka do kolekcji, a swoją droga to wiemy na pewno ze to jest nowa baza, tylko po co ona skoro stara jest ładniejsze :\

Jak podmiana obrazka może przyczynić się do większej ilość iagów?

Opublikowano

Jak podmiana obrazka może przyczynić się do większej ilość iagów?

Każde działanie we flash'u powoduje aktualizację w systemie gry. Jeżeli jest aktualizacja to trzeba na nowo aktualizowac cookie i pamięć podreczną. Dla odób ze słabym internetem to oznacza powolne ładowanie sie gry i LAGI ;)

Opublikowano

no mi się bardzo podoba byłem tylko 2-1 ale zajebiscie to wygląda nie da się porównywać z poprzednią bazą zmiana jedna z lepszych wg. mnie

Opublikowano

Żadna rewelacja. Po prostu "DARMOWE" ulepszenie od BP, co się bardzo rzadko zdarza. :D

Skąd wiesz że darmowe? :P Może karzą nam płacić za oglądanie mapy x-1 a jak nie to nam oczka wydłubią lub będziemy grać bez grafiki mapy :P

76561198053546969.png

Opublikowano

W darkorbit czasem coś dają nowego żeby ci co boty mają muszą czekać na aktualizacje bota dlatego czasem mają spokój na 3-5 dni przed botami to jest chyba ich sposób na boty dodawanie różnych nie potrzebnych rzeczy chociaż jak by była 3 gala to bym się nie obraził :)

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

aj tam postawili już nowe bazy i jest nowe tło mapy bardzo mi się podoba

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

No to teraz czekamy na drugą część tego ich "rewelacyjnego" planu jak wprowadzić tę i ich wielką niewiadomą zaobserwowaną w przestrzeni kosmicznej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...