Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Dark orbit

TICtac1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w Moim poradniku pokaże wam co kupować za uri a co za kredyty.

No to zaczynamy :)

Podpunkt o który zapomniałem to jest skyelab moduł podstawowy na 20 poziom Moduł słoneczny na 20 poziomie kolektory prometium,endurium,terbium na 20 poziomie Moduł Magazynu na 15 wystarczy rafineria promedium polecam na 15-20 poziomie i resztę na 15-20 poziomie jeśli się ma premium i z 600 tysięcy poważania to za 1 promedit można zarobić 1000 tysiąc kredek a jak się ma golca 4k ładowni to 4miliony na 4 godziny agisa to 5k ładowni 5milionów na 5 h a jak citadele to 10k ładowni = 10milionów na 10h ale citadela to 300.000 uri wydatku.

1.To po pierwsze Rejestrujemy się pod tym linkiem www.darkorbit.pl/prezent Gdy stworzymy sobie konto pod tym linkiem to dostaniemy na start BigBoy 3 flax i dwa miesiące premium + 10.000 uri.

2.Co kupić za pierwsze 5milionów kredytów obstawić na handlu lenova raczej za tyle się wygrywa lenova na (prawie każdy serwie) lenov pomoże nam szybko wbić 6 lvl na flaxach.

3.Co kupić za 10.000 uri które się dostaje na start polecam kupić 5 napędów G3N-7900 i polecam dozbierać urke i jeszcze dokupić 1 żeby na lenovie mieć full speed.

4.Gdy już mam lenova+ 6 napędów G3N-7900 to czas na lf-3 na pewno już mam 20milionów kredytów i polecam dokupić do tych 3 flax co mam jeszcze 2 flax na kolejny punkt potrzebujemy 60.000 tysięcy uri na 6 sztuk lf-3 Dlaczego tylko sześć?? ( Ponieważ na lenova tyle nam się tylko przyda) Po kupieniu tych 6 lf-3 przechodzimy do 6 bo2.

Konfiguracje Do lenova na mapy MMO,EIC,VRU Lenov jest opłacalny tylko na pierwszą gale ponieważ dostaje bonus na pierwszej gali a na drugie go traci to jest --- tego statku.

1.Konfiguracja / Lasery / 6 lf-3 Napędy,Osłony wyposażenie / 3 bo2 3 napędy G3N-7900

2.Konfiguracja / Lasery / 6 lf-3 Napędy,Osłony wyposażenie / 6 bo2 napędy nam są nie potrzeby 2 konfiguracja jest potrzebna do ciężkich allienów typu boss sibelon,boss devo itp.

5. Przechodzimy Do podpunktu piątego :) Gdy już mam 15 lf-3,16 bo2,4irys jeśli ktoś nie ma czasu to jest bot który zbiera boxy za free http://boxybot.net/eng_news.html

6.Lf-3,Bo2,Irys Polecam licytować na handlu a nie za urke za urke polecam kupować po kolei to co będzie napisane w podpunkcie 7 .

7. To tak po 1 co kupuje za uridium w roku 2012/2013 :)

1. P.E.T koszt 50.000 uri

2. Romb(najlepszy na alieny) koszt 100.000 uri

3.Ćma(najlepsza formacja na statki) koszt 100.000 uri

4.Druga Hala w Hangarze koszt 50.000 uri

5.Agis koszt 250.000 uri

6.P.E.T (raczej już na 8 lvl)

polecam kupić kamikadze 3 i zbieracz 3 koszt 50.000 uri

koszt 17.500 uri

Jeśli Macie zamiar kupić bota który obsługuje p.e.t to polecam go zrobić na boxy.

chcąc zrobić p.e.t na skrzynki bonusowe polecam zrobić tak:

potrzebny mechanizm: mechanizm zbierania: koszt 37 700 uridium

maksymalna ilość slotów na protokoły w p.e.t : 12 slotów

trzeba wykupić slotów: 10

koszt wykupienia 10 slotów: 230 000 uridium

jak by ktoś nie wiedział: protokół wydobywczy działa tylko i wyłącznie na p.e.t

dlatego polecam takie rozwiązanie: 6 protokołów wydobywczych i 6 protokołów radarowych

6 protokołów wydobywczych daje: 18% na skrzynki bonusowe

6 protokołów radarowych daje: zwiększa o 72% zasięg radaru

koszt 6 protokołów wydobywczych: 270 000 uridium

koszt 6 protokołów radarowych :150 000 uridium

łączna ilość na taki profil pilota to 36PP

ilość CDD: 8 973 CDD * 300 = 2 691 900

koszt 36PP = 2 691 900 uridium

ilość dodatkowych % z profilu na skrzynki bonusowe: 32%

ekonomia kosmiczna I 2/2 optymalizacja poszycia II 3/3 -> mechanizmy osłony 5/5 ->

teoria grawitacji II 5/5 -> manewry unikowe II 3/3 ->

cybernetyka I 2/2 -> kalibracja 3/5 -> cybernetyka II 3/3 -> ekonomia kosmiczna II 3/3

Ten wydatek da ci

bez podwajacza skrzynek:

32%[profil pilota] na sam statek

50%[profil pilota +p.e.t] mna samego p.e.t

z podwajaczem skrzynek : 132% więcej ze skrzynek bonusowych na sam statek

z podwajaczem skrzynek : 150% więcej ze skrzynek bonusowych na sam p.e.t

Kosz tego to

5% rabatem: 3 013 970 uridium

z 25% rabatem: 2 379 450 uridium

z łącznym rabatem: 2 220 820 uridium

7.PP DO 36 jeśli ktoś chce zrobić sobie pp na boxy ale i tak się przyda 36

8.Klucze

9.Apis

10. Zeus

11. Ulepszenia Dronów i lf-4

12.Wrota

Polecam na samy początku zrobić full havok jeśli się ma 10 havok to dają (10% więcej bicia z laserów)

Potem polecam Robić Wrota Epslion i klucze

I jeszcze desing do drona Herkules 1 herkules daje (15% osłon) jeśli ma się komplet dają 20% więcej hp

A na samym końcu wrota kronos Za zrobienie tych wrót można dostać desing do statku goliat który daje 20% więcej hp i zamiast 6 kółek nad rangom jest korona składa się go z

Alfa 4/4 Beta 3/3 Gama 1/1 Delta 1/1 Epsilon 4/4 Zeta 1/1 Kappa 2/2 Lambda 5/5

Mam nadzieje że to wszystko liczę że mój poradnik pomoże innym wydaje mi się że jest dobry Liczę na + i - :)

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Po pierwszych błędach typu pkt. 1 i 2, lub 5 przestałem czytać przed końcem.

Opublikowano

Ty to lepiej się nie odszywaj ciekawe jakie tam są błędy strona www.darkorbit/comedy.com nie działa już bo sprawdzałem przed napisaniem poradnika więc nie wiem o co chodzi a w 2 to niby co ci się nie podoba 6 lvl na 3 flax to 6milionów jak się je sprzeda odjąć koszty ammo,rakie i kolejnych 3 dronów wychodzi 5milionów .

Opublikowano

link poprawiony liczę na kolejne posty w których można będzie dodać coś do tego poradnika :)

Opublikowano

Nic nie napisales o skylabie i kredytowym klanie, to sa najlepsze formy zarobku kredytow, a nie jakies tam flaxy. Jezeli napisales ten poradnik to zapewne posiadasz aegisa i P.E.Ta na 8 levelu? Jezeli tak to pokaz, jakos ci nie wierze ze posiadasz te rzeczy skoro kilka dni temu pytales sie jaki bot jest bezplatny.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

AGISA mam p.e.t na 6 lvl a co ty myślisz że mam tylko 1 konto co cię to interesuje a co niby źle pisze że p.e.t na 8 lvl jest tylko przydatny bo potem to tylko więcej paliwa pali !!!!!

UP@@@ Podpunkt o skyelab dodany liczę na wyrozumiałość i pomoc w ulepszeniu poradnika .

Opublikowano

AGISA mam p.e.t na 6 lvl a co ty myślisz że mam tylko 1 konto co cię to interesuje a co niby źle pisze że p.e.t na 8 lvl jest tylko przydatny bo potem to tylko więcej paliwa pali !!!!!

Pokaz jakie kolwiek dowody, nie wiem, ss lub co innego. Jestem pewien ze tego co tutaj napisales nie masz.

Opublikowano

A po co wywołujesz dyskusje a czy ja napisałem że to mam ja napisałem poradnik dla każdego nawet dla siebie z doświadczenia kumpli z gry.

Opublikowano

nie rozumiem o co ci chodzi z tym url ja się tam nie specjalizuje w tych rzeczach :) jak możesz napisz na pw żeby nie pisali potem że posty sobie nabijamy !!:D

Opublikowano

Masz dać linka w

bez-tytulu.jpg

PS:Zamiast xxx wklejasz linka.

@Topic:Poradnik ogólnie bez użyteczny, nie napisałeś o klanie kredkowym,o tym ,że opłaca się puszczać bota,nie napisałeś na czym najlepiej expi się drony itp.

Same błędy ortograficzne,popraw to może dam Like.

Opublikowano

błędy ortograficzne ciekawe gdzie mi nie zależy na like co ty myślisz że mnie przekupisz na like niby jaki klan kredkowy ???

Opublikowano

zamiast sześciu kółek nad RANGOM jest korona składa się go z

Tu masz błąd np.

I powiedz mi jaki spam?

Chciałeś żebyśmy oceniali i pisali o ewentualnych błędach,więc piszę.

Opublikowano

nie rozumiem o co ci chodzi z tym url ja si tam nie specjalizuje w tych rzeczach :) jak moesz napisz na pw eby nie pisali potem e posty sobie nabijamy !!:D

Jutro na PeWu ci wytlumacze bo dzisiaj z PSP. :)

**\\BS//**

Opublikowano

To jest TuT takie coś to na oficjalne forum dać możesz po 4 punkcie przestałem czytać

Hahaha oceniam na 1/10...

WojakPL

Opublikowano

UP@@@ Podpunkt o skyelab dodany liczę na wyrozumiałość i pomoc w ulepszeniu poradnika .

Jedno drugiemu zaprzecza. Jedyne co sie dowiedzialem z tego tuta to ze nie ma czegos takiego jak skylab jest skyelab...

A po co wywołujesz dyskusje a czy ja napisałem że to mam ja napisałem poradnik dla każdego nawet dla siebie z doświadczenia kumpli z gry.

Z doswiadczen kumpli wiesz ze masz aegisa i P.E.Ta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...