Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ortografia Zawsze Spoko

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio aktualizowałem klienta, a tu taka ciekawostka:

patole.png

Jak sie nie podoba, to nie musicie od razu minusować. Screen ma charakter informacyjny.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Emmmm ? Mamy się śmiać ? Azarel - duży mob / Azareluś - małe zwierzątko . Tak jak kot / kotek , pies / piesek :)

Opublikowano

mem0l nie osmieszaj sie, zamiast pisac na tym forum, rob to co kolo w twojej sygnie, tyle ze z zeszytem od polskiego.

edit: jak sie nauczycie czytać ze zrozumieniem, wpadnijcie i przeczytajcie ponownie.

Opublikowano

Lolz.... Nawet zabawne :D

Każdemu może sie zdarzyć ;)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Powinno być Azraelusia lub Azraeluś'a to nie zdrobnienie masakra -.- ale kazdemu moze sie zdarzyć

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

ehh, dobra, widze ze każdy ma swoją racje a jak wiadomo:

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" :)

Opublikowano

mem0l nie osmieszaj sie, zamiast pisac na tym forum, rob to co kolo w twojej sygnie, tyle ze z zeszytem od polskiego.

Fakt popelnilem blad, za malo spie i nie kontaktuje. Moge sobie pisac co mi sie chce i jak mi sie chce. Jak ci sie nie podoba to sam mozesz wyjsc.

Opublikowano

heh to nie jest błąd ort ja tak mam w angili ze dam ea a powinno być ae. a po 2 nie widać tu nic śmiesznego jeden błąd literki i odrazu na forum dajesz -.-

Opublikowano

Fakt popelnilem blad, za malo spie i nie kontaktuje. Moge sobie pisac co mi sie chce i jak mi sie chce. Jak ci sie nie podoba to sam mozesz wyjsc.

Poprawiasz kogoś błędem, później przyznajesz się do błędu i zaczynasz pieprzyć, że jak mu się nie podoba to może wyjść - wat.

@top

E tam, nie takie straszny ten błąd, no ale w końcu to GF ^^.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh, ale Wy macie problemy. Temu kto to pisał jakoś się nie dziwię: "Azraeluśa", jak widać ten kto to pisał chciał, że ma być to tak rozumiane. Najpierw "Azraeluś[chwila przerwy]a". Pięć sekund po przeczytaniu PIERWSZEGO posta tego się domyśliłem. Aż mi się śmiać zachciało, ale pomyślałem, że spadne z krzesła więc się pochamowałem. Najwidoczniej słowo Azreal nie ma polskiej odmiany. Jakby co to sprawdzę na google, ale teraz mi się nie chce. Chociaż zbytnio mi się w to wierzyć nie chcę, że "ś" powinno być tam w takim razie wcisnięte. Chociaż... gdyby TeamMT2 tworzył nowe słowa do języka polskiego? <hmm> Ja pierdole, 13 minut temu miałem zacząć się uczyć, a ja czytam tego jebanego Metina :D. Dobra.. Ja tu jestem najmondzejszy i morda jak się komuś coś nie podoba. Idę się uczyć do gimbazy, a jutro nakurwiać w Black Ops'a i znowu się uczyć. A potem do Gimbazy* i się uczyć.. Gimbaza > Nauka > Gimbaza > Nauka ... Black Ops > Nauka ... I takie tam.

*Gimbaza - Gimnazjum ( W Tej sytuacji).

518831445005751729602.png

Opublikowano

harry10, właśnie tacy ludzie jak ty, zaśmiecają tylko forum. Pamiętaj, człowiek to nie maszyna, każdy ma prawo się pomylić. A ty to dajesz na forum pewnie dla tego, bo chcesz posty nabić.

Opublikowano

To jest nic. Co wy nie pamiętacie tłumaczenia metina polskiego z 2007-2009 roku ?